På vei til Korea!

I dag, om en liten stund. Går veien til Sør-Korea! Så nå er det litt stress her! Men gleder meg! Selv om jeg ikke vil dra fra Japan.

 

Har ikke helt følt for å blogge i det siste, etter alt som har skjedd i Norge. Kjente til en av de som døde også, så… Går rundt å tenker på alt dette konstant. Absolutt ikke morro! Kan ikke tro at dette har skjedd i Norge… Jeg orker ikke sette ord på det engang!

Iallefall er jeg hjemme i Norge om ca 2 uker, da! Merkelig…

Ses i Korea!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to På vei til Korea!

 1. mona says:

  Hei. Det som har skjedd i Norge er nesten ikke til å begripe. Det har ikke helt gått opp for meg enda, skal på fakkeltog i Oslo senere i dag. Da vil nok alle menneskene og alle følelsene gå hardt inn på meg.
  Lykke til i Sør Korea! håper du koser deg der :)

  • wictorianart says:

   Jeg skulle ønske jeg kunne delta på alle samlingene som har vært i Oslo. Jeg føler liksom at jeg ikke får bearbeida tingene på samme måte som de som er i Norge får gjøre. Så det er litt trist. Huff… Håper dette ikke skjer igjen. :/

 2. Julie says:

  Utrolig trist med personen du kjente :-( I et lite land med så liten befolkning som Norge vil jeg tro de fleste enten kjenner noen, eller kjenner noen som kjente noen. Jeg bor i England, men klarer ikke å slutte å trykke F5 på nettavisene og lese alt jeg kommer over. Det kommer nok til å ta en stund før jeg får ristet av meg uroen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s