Da bor jeg i koffert-igjen

I dag har halve søndagen, så langt, gått til pakking!

På en måte er jeg glad for å endelig ha fått startet med det. Jeg har jo den siste måneden forberedt meg mentalt på at jeg skal dra herfra. Så da er det på en måte en lettelse å få starte med pakkingen. Jeg syns jo selvfølgelig ikke det er noe morsomt, men alikevel så er jeg på en måte klar til å dra i og med at jeg har forberedt meg på dette så lenge. Det er nesten sånn at jeg vil dra fra Japan i dag! Og starte noe nytt, se noe jeg ikke har sett og starte på det ukjente året hjemme i Norge.

Jeg føler meg ivrig etter å komme meg hjem på en måte. Det er så mye som skjer fremover også. Når jeg tenker på at om et år har jeg en fullført bachelor og etter det må jeg finne på noe å gjøre, ikke sant? Men dette må jeg jo bestemme meg for i April. Om det blir enda mer studering, ny bachelor innenfor ny kunst, jobbsøking i Norge, eller kanskje jobbsøking i utlandet- vet jeg ikke. Så lenge vi alle bare overlever 2012 så blir det en spennende tid, altså!

Så skal det jo bli fint å komme hjem til Norge å ikke bli sett på som en raring, bare fordi man har blå øyne osv. Tror det jeg kommer til å savne mest er jobben min, egentlig. Men i det minste kan jeg komme tilbake å spise der, de gangene jeg er i Japan.

Det er alltid merkelig når en epoke i livet ditt tar slutt. Minner meg om at jeg gruer meg til å se Harry Potter. En avslutning på deler av barndommen.

Jeg sniktok et bilde av sjefen min XD

Og for mange uker siden, var Petter innom restauranten min å spiste <3

Japaneren ved siden av, er en mann som ofte kommer å spiser hos
meg. Han har studert engelsk de siste fem årene, så da kommer han
ofte for å snakke på engelsk og for å spise da. Så for han er dette
litt sånn, engelsk kafe. Miina, du kommer garantert til å møte han.

Tofu melk er det jeg kommer til å savne aller mest<3

Seriøst den beste melken jeg noensinne har smakt!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Da bor jeg i koffert-igjen

 1. Lille Silje says:

  Så synd/morsomt at du skal tilbake til Norge igjen, da :)

  Jeg kom inn på Japansk-studiene på UiO og gru-gleder meg til dét x) (Vurderer kanskje å lage blogg til og med! :P)

  Ser ut som du har hatt det ganske bra (i alle fall mens jeg har lest bloggen din) ^^

  – noen tips til en som skal begynne på studiene, …senpai? XD

  • wictorianart says:

   Hei hei!
   Dette er et utrolig sent svar.
   jeg syns du skal lage en blogg, for andres del og for din egen del. Det er morsomt å se tilbake til senere.

   Hmmm… jeg tror det er lurt å studere så mye som mulig. Jo flere ord og kanji du kan, jo bedre blir det for deg når du først skal til Japan.

   • Lille Silje says:

    Hehe, går greit – har vært på ferie, så har ikke hatt så mye tilgang på nett x)
    Men takk for svar (^___^)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s