Endelig litt hjemmelaget japansk mat <3

I går var jeg på kafe med venninne. Det er hyggelig,
men man tenker også på at om en halv uke er jeg
ikke i Japan mer, og det er mindre sjangs
for å snakke Japansk.

Jeg har også spist middag på en Hawaiisk restaurant for siste gang.
Elsker burgerne de har her. Men de kunne vært litt hyggeligere
med prisen altså!

Men i dag var det på høy tid å besøke Miina’s vertsfamilie før jeg vender nesten til Norge. Dette har jeg gledet meg lenge til. Okaasan lager alltid så god mat, og det var ingen skuffelse denne gangen heller!

Vi spiste oss så mette og gode. Helt nydelig mat<3 Kjempe perfekt for
varmen som er her i Japan for tiden. I japan spiser de altså kalde
måltider om sommeren. Kalde nudler osv, for å kjøle seg ned.

For tiden har Okaasan deltidsjobb på en viftebutikk i Japan. Det høres koselig ut. Dra på jobb og lage japanske tradisjonelle vifter og sånn. Skulle ønske det fantes slike jobber i Norge også!

Her er vi alle. Okaasan i midten, og søster til høyre.

Og nå skal jeg sette meg ned å forbanne meg over lånekassa, Universitetet i Oslo osv. Det ser ut som at det kan ta litt tid før jeg får stipendet til høsten, pga av lang behandlingstid av ettergodkjenning av utenlandsstudier. Det kan visst ta opp til 3-4 månder å behandle det, og jeg får ikke stipend eller lån før det har skjedd. Så jeg lurer på… Hvordan skal jeg overleve på 4000, kanskje 5ooo norske kroner helt til November (om det tar 3 månder).
Så dessverre ser det mørkt ut for reisen min til Tyskland og Paris, som er planlagt i september. Norge er morsom altså… Så føler meg ikke kjempe glad her jeg sitter og lurer på åssn det skal gå. Jeg starter jo å jobbe i oktober, og da får jeg ikke penger før i November. Hipp hurra!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Endelig litt hjemmelaget japansk mat <3

  1. Miina says:

    omg så teit av lånekassa!! Er det virkelig ingen vei utenom?
    Kanskje du kan sjekke med ANSA, for de gir visst litt hjelp opp mot lånekassa. Er ikke sikker på hva slags, men kanskje de kan hjelpe til. Er jo helt latterlig om du blir sittende uten penger rett etter du kommer hjem fra et år i utlandet hvor man somregel ikke har mulighet til å jobbe!

    Ååå som jeg savner familien min nå:D blir nesten litt misunnelig jo :p men snart er du misunnelig på meg, så HØHØHØ! 8D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s