Nara Videoblogg

Hei hei!

Nå har jeg fått satt sammen videoene jeg tok da jeg og Jay var i Nara på søndag. Så den ble jo litt morsom. Muligens en smule for lang. Men kunne jo ikke slette noen av minuttene med dådyr-san.

Når jeg ser denne videoen, vil jeg dra tilbake til Nara. Tross det faktum at jeg tråkket i dens bæsj. Håper det ikke gjentar seg, da!

Sånn utenom dette er jeg misunnelig på alle som har vært på Harry Potter- Premiere. Dere er heldige! Jeg har ingen å se den med, jeg. Eller jeg har jo Jay, men sist gang vi dro på kino, var han våken i 10 minutter og sov resten. Så da tror jeg ikke det blir noe bedre på Harry Potter, altså.

Utenom dette har jeg startet pakkingen for turen hjemover. Og jeg ble lite glad når jeg fant ut hvor mye jeg har greid å samle på ett år, og ikke minst hvor mye sløste penger det lå i det. Jeg mener, noen av disse tingene har jeg brukt en gang eller aldri. Skal prøve å huske på dette når jeg kommer hjem til Norge altså. Det ser ut til at denne esken til Norge blir på 20-30 kg. Nå skal jeg jo også poengtere at bøker har store deler av skylden! Det er nå jeg skulle ønske jeg var Harry Potter, så jeg bare kunne putte alle eiendelene mine i en liten miniveske, uansett hvor mye jeg hadde her.

Tenk på alt man kunne tatt med seg fra utlandet, da, dere!

Forresten kommer nok esken til å koste meg rundt 1500 kr å sende. Så vet dere det. *sukk*

Så har jeg jo møte-folk-og-fe-maraton her i Japan. Må jo ta siste innspurt av slike ting før jeg drar herfra. Det er jo faktisk en og en halv uke til jeg drar nå! Heldigvis ikke hjem med det første. Men det skal bli godt, det også! Borte bra men en uke hjemme best.

Forresten; Hvor har folk vært på ferie i år? Eller; Hvor skal dere?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s