Umeda Sky Building Videoblogg

Ja, fikk endelig sydd sammen vidoen fra tirsdag!

 

Har vært på jobb i dag og i går og det er alltids like morsomt! Ble invitert på middag av to av de kvinnelige kundene som kommer ca annenhver uke til restauranten og spiser. Så mandag er det tur til Kyoto for å tilbringe tid med dem. Gleder meg masse! Nå er det jo tross alt bare en månde til jeg drar herfra og til Korea! D:

Det har jo som vanlig ikke skjedd noe denne uken. Det er bare veldig typisk at de dagene det er strålende sol, ja da har jeg jobb. Japan, hvorfor vil du ikke at jeg skal dra til forskjellige steder å tråkke på deg? Vil du ikke at jeg skal se mer av deg? Liker du meg ikke? Jeg trodde du gjorde det, jeg!

Vel, i det siste har jeg tenkt masse. På mange forskjellige ting, faktisk. Men det er ganske kjedelig, for jeg kan ikke fortelle om noen av de tingene jeg har tenkt på. Og da er det jo ikke noe gøy?

I går fant vi forreste en nydelig brun kakerlakk på veggen, oppe ved taket. Og vet dere hva? Noen ganger lurer jeg virkelig på hvorfor man har en kjæreste, når mannen ikke en gang greier å knerte den latterlige kakerlakken. Det er jo det jeg trenger de til! Og redde meg fra humler og veps og sånn. Så det endte jo opp med at jeg måtte ta meg av den dingsen, da. Minte meg om lyden av noen som knasker på et flak potetgull.

Jeg må altså være mann og jente, jeg. Men det har bestemor lært meg opp til, så det går bra. Fortalte jeg noen gang at min bestemor, som forresten er 58 (ikke drep meg nå bestemor, om jeg tar feil) kjører Harley Davidson? Hun tok motorsykkel-lappen da hun var 49 eller 50 tror jeg.  Awesome!

Når jeg blir stor skal jeg bli som bestemor!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Umeda Sky Building Videoblogg

  1. Kult at du fortsatt filmer. Bra musikk valg med Big Bang også. Jeg synes også utsikt fra Umeda bygningen var flott. Er vist ikke alltid like godt å være nordmann/kvinne i japan :P. Sola kommer og går med jevnlig regn hver dag i Norge også om det er en trøst.

  2. venche says:

    Du e no søt du bane mett, og d du skrev steme bra. Glede mæ masse t du kommer hjem. Kos dæ :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s