In Kyoto with my stalker-photographer

Som dere skjønner fra videoen jeg har laget i dag, så har jeg altså vært i Kyoto og hygget meg. Jay kunne ikke komme til Kyoto i dag, i og med at han har skole osv. Men det stopper ikke meg fra å dra til mitt favoritt sted så langt her i verden.

Her har vi et fotografi av mannen som bestemte seg
for å gjøre meg til sin bestevenn i dag. Eller skal vi
si modell? Lol

Her har jeg testet ut det nye filteret mitt, som gjør at
jeg kan ha lang lukkertid- Som gjør vannet slørete.

Uuuhuuuu <3

Og mannen var jo så snill å ta et bilde av meg også
med mitt kamera.

Den grønne teen han spanderte på meg. Med japansk
godis ved siden av. Elsker grønn bitter te og denne
søtsaker dingsen ved siden av.

Denne karen var forresten 68 år gammel, men hadde
verken grått hår og nesten ingen rynker. Helt utrolig.
Engelsk hadde han studert selv. Han hadde nivå 2 i
guiding egenskaper i Kyoto. Så han visste mye om
Kyoto da. Og så var hobbyen hans foto.

Selv om jeg egentlig var irritert fordi jeg skulle ta mange flere bilder og ville loke litt rundt alene. Så var det egentlig en ganske hyggelig opplevelse å ta med seg uansett. Så var det jo både flaut og morro å leke modell i Kyoto. Men i det minste så vet jeg at han her fikk en bra dag med sin hobby. Jeg vet hvordan det er å ta bilde av mennesker, og at det ikke alltid er enkelt. Man vil gjerna ha folk til å være modell i bildene sine, men det er ganske vanskelig å krevende. Så da gav jeg i det minste han noe, da. Og fikk vite litt ting om Kyoto jeg ikke visste.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to In Kyoto with my stalker-photographer

  1. Michael says:

    Kyoto ser definitivt ikke feil ut :O
    Wanna go there…
    Litt morsomt med han mannen btw.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s