Kappa Kappa Kappa

I’m from Koreaaaaaa

And I’m not…

I am from amazon.co.jp!

Jeg og Jay tok Danbo-san med på Kappa Sushi for å
spise super billig sushi!

Og egentlig hadde jeg minst 3 bilder til av Danbo-san på Kappa Sushi! Men dumme facebook har gjort et eller annet rart med bildene, så da fikk jeg ikke copy pasta bildeurl’en her, da. Så da får dere desverre ikke flere danbo-san bilder for denne gang.

Men som dere skjønner; jeg har det kjempe interessant for tiden! Hihi!
Det er jo meningen at jeg skal dra et eller annet sted på søndag, da, men jeg vet ikke helt hvor. Jeg har småplaner om å dra til Spaworld tenkte jeg. For det skal visst hølje ned, og da er det like så greit å være inne et sted. Det som er litt dumt er jo at jeg ikke kan ta bilder inne på spaworld, da. Og så hadde jeg tenkt å dra til et område i Osaka og ta nightview bilder til dere. Men når det regner blir det jo lite av det, da!

Japan! Slutt å regn!!!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s