Aolai’s bai-bai parthey!

På Torsdag var det avduket til fest for Aolai- Eller egenting alle
som skal reise hjem!

Miss Misa

Tha Bartender Aka Aolai.

Misa drikker saft- Det var jo tross alt barneparty.

Mika

Phil- The funny guy.

Pizzabestilling var også gjort.

Korean boys

MW

WS

Kjærestepar. Æææsj…

Når vi snakker om ting som er æsj. Så kan jeg jo nevne noe som jeg syns er litt æsj, da. Ikke det at det egentlig er noe galt i det, det er bare at det blir litt for awkward for min del. Men i denne sammenkomsten da, innsisterte folk på at vi skulle holde tale og sånn. Og viking som jeg er, så ble talen min bare sånn her;

“øøøh, øøøh! Ja, jeg er jo viking, da. Øøh! SKÅL”

Alle andre snakket jo i det vide og det brede om alt mulig. Jeg kunne sikkert ha skrevet en bok om alt de sa. Og så begynte jo folk å gråte, da. Og da ble jeg litt beklemt. “hjeeelp, hjeeelp, hvor skal jeg gjøre av meg nå!?” Så jeg satt bare der og stirret i bakken mens noen av talerne gråt og tørket tårer og snørr og så konkluderte jeg med at jeg er jaggu et kaldt menneske altså. Men jeg velger å skylde på vikingblodet til oss skandinavere!

Mika Røyker Sigaretter hele tida.
Og det gjorde hun når politiet kom også.

Fordi vi hadde laget for mye bråk, i og med at vi hadde satt Bigbang på fult volum, hadde jo naboene ringt politiet, da. Sånn gjør man det i Japan. Det er ikke som i Norge der man ringer på hos naboen og ber de dempe seg, man ringer bare purken med en gang. Mye lettere. Men, vi hadde jo låst dør, så Mika nektet å åpne døren. Vi fikk bare beskjed om å holde kjeft av henne, og skru av lysene. Og etter at politiet hadde ringt på døra i sånn 10 minutter, ville alle at Mika skulle lokke opp døren. Så gikk vi ut i gangen, da, for å snakke med henne. Og der lå hun på gulvet, foran døra og røyka en sigarett. Jeg trodde jeg skulle knekke sammen av latter. Dette var jo litt for teit spørr du meg. Men men, Mikas hus hun bestemmer. Så etter 5 minutter gav politiet opp da.

Og det var det farvel-partyet. Og nå vet man jo ikke om man ser noen av disse menneskene igjen, eller når man eventuelt treffer de igjen. Det føles litt merkelig! Men nå har jeg jo overnattingsplasser ganske mange steder i verden! Så det er kos!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Aolai’s bai-bai parthey!

  1. Miina says:

    ja det er nok vikingblodet vårt! Jeg blir også pinlig berørt av slikt. Men du husker han som holdt tale på åpningsseremonien? Det var jo sånt som alle amerikanerne ble ville og galeover, mens vi nordmenn satt der og tenkte at “gud a meg hadde vi vært i norge hadde han fått såååå juling etter den talen”
    Tror det er noe med at vi ikke liker når ting blir for cliche osv

    Ååå som jeg savner gjengen min da <3 er så lei meg for at du og aolai ikke er der når jeg kommer :(

  2. Mamma says:

    Snufs nå ble jeg rørt da); Trist,dere har jo hatt et flott,hektisk år da.Hilse alle sammen,å ønsk de masse lykke t vidre i fra meg.Klem t dere alle <3 <3 <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s