Hang in there!

coz I am! 何となく。。。

Ja, altså, jeg lever. Men det er bare det at nå er man i siste periode på skolen her, og da vet dere, da skal de drepe deg, da! Så nå driver jeg å kjemper med klokka, hver dag. Og så håper jeg på at jeg skal få tid til å skrive et lite innlegg, men neida. Selv om jeg faktisk har en del kule ting å vise dere! Men dere får lese litt rosablogger mens dere venter, da.

Ja, nå har jeg jo jobbet hele helgen, drept en av plantene mine (jeg er en dårlig mor), skrevet 3 rapporter på japansk, lest materiale til en oppgave på 8 sider og jeg prøver å knø inn alle kanjiene jeg skal kunne til eksamen. Tid burde kunne kjøpes! Men dessverre så kan man jo ikke det, og da halverer man heller søvnen, da. Og det er jo ikke særlig smart egentlig. Jeg blir iallefall ganske dum av å ikke sove.

Men, jaaaa, jeg kommer sterkere tilbake, snart!

Om dere vil se en annen versjon av min gale verden, sjekk ut Karro’s crazy verden! ;Herherherherher

En liten forsmak på hva som kommer!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hang in there!

  1. Liv Elin says:

    *heng i lang strikk å spring rundt som en gal*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s