En pervo var utenfor huset mitt!

Jeg har brukt tid på å lage video i dag, jeg!! Og det har vært morrooooo! Hihi!

Men så skjedde det syke, da. Når jeg og Karro var utenfor leiligheten min, så kommer det en mann på 35-40 syklende forbi der vi står da. Og han holder handa si over skrittet, mens han sykler. Og jeg og Karoline bare; Hva faen egentlig? Hvem sykler mens man har handa si over et visst område?

Og etter en liten stund, så kom han tilbake, da! Men da mastruberte han, da. Det er jo fint å se at japanske menn kan multitaske, men det får da være grenser for hva jeg trenger å se. Altså, jeg trodde jeg så syner. Jeg vet ikke hva han tenkte, jeg.
Herregud altså! La oss sykle forbi utlendinger og mastrubere, da blir de sikkert kjempe glade! Putt pølsa di inn i buksa igjen, takk!

Noen ganger, så blir jeg så overrasket over hva mennesker kan finne på å gjøre XD

Og ja, det var SYKT kvalmt! Men samtidig helt latterlig komisk. Æsj, æsj, æsj! :P

Men uansett, her er videoen jeg har laga til dere!

Siden jeg ikke har noe å blogge om hele tiden, så blir det vel litt mer videoer da, I guess! Sangen er funnet på youtube!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to En pervo var utenfor huset mitt!

 1. Carnivora says:

  haha, artig. mer video!

 2. Ane says:

  o_O Sykt!
  Skal se videoen når jeg kan ha lud på PC-en ;) huhu

 3. silverfoxfang says:

  usj ekkelt! Er ikke akkurat denne formen for multitasking som imponerer meg heller :P. Sakura sangen der har jeg hørt før ja, fin og avslappende ^^. Japan ftw indeed ;)

 4. Miina says:

  så koselig med video!!!:D
  du møter alltid på de ekle du. jeg har ikke møtt så mange eklemenn i japan. bare han som tok bilde av megpå t-banen kanskje.. og han som tok bilde av oss i shinsaibashi, men han var vel bare rar da (kanskje)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s