Hva er vitsen med dodør?

Når det uansett er 3 cm åpning under døra?

Kan like så gjerne sitte på do i stua… Det eneste denne døren beskytter deg fra, er hva
du ser! Vel vel, man lærer visst å venne seg til alle sidene ved en samboer, da.
Man har ikke annet valg.

Og jeg har kjøpt planter for å ha på verandaen! Det måtte
jo til, tenkte jeg! Selvsagt siden vi ikke har noen park
utenfor leiligheten vår lengre!

Bare vent, jeg skal kjøpe flere!

Men herregud, dere! På jobb i dag… Åååh! Det var den verste opplevelsen, tror jeg. Helt på slutten av dagen min, kom en gjest inn i restauranten, da. Og dere vet at noen ganger, så kan man se i øynene på mennesker, at de ikke er helt som de skal? Og slik var dette da. Så startet han å snakke japansk, og jeg skjønte virkelig ingenting!

Han var kanskje 30 år gammel, og spurte om de rareste spørsmålene noensinne. Og hadde et skikkelig ekkelt glis! Ikke perverst eller noe, men man bare merker at ting ikke stemmer helt, ja. Og uansett hva han sa, så skjønte jeg det jo ikke. Han brukte antagelig kjempe sleng på japansken sin, og snakket i super speed!
Til og med sjefen min ble sur og sa til gjesten: Du kan ikke snakke så fort, og kansai dialekt til henne. Hun forstår ikke det.

Så vet dere, sååå… Så begynte han å snakke om lufttrykk! Tror dere jeg har studert ordet for lufttrykk eller!? Og så sa han et engelsk ord, som hadde noe med været å gjøre, som jeg aldri har hørt før heller. Jeg kunne like så gjerne vært et rødt gatelys, jeg, for rødere har jeg aldri sett meg selv. Ville synke gjennom jorda!

Så reddet sjefen meg og sa; ok, du kan gå hjem nå! Trenger du mat?
Meg; nei nei nei! Jeg er ikke sulten, jeg! Hade bra, ser deg, kos deg!

Og så skulle jeg jo sykle hjem, ikke sant? Og da spaserte en 80 år gammel mann fordi, som så veldig hyggelig ut, som tittet på meg. Så jeg sa “God kveld”. Og da svarte han det samme tilbake, før han så tok inn en gate til venstre og bestemte seg for å stå i skyggen- hvor han trodde at jeg ikke kunne se han- og stirret på meg  _HELE_ tiden, mens jeg gjorde meg klar til å ta av og vende snuten hjemover. Og dette var altså stirring i ca 4 minutter… Creepy!

Det beste som skjedde i dag, var da en ti månder gammel baby så meg og lo helt uten videre. Det er visst kjempe morro når man ser folk med hvit hud og blå øyne, ja. Men babyen var kjempe søt da, så jeg bestemte meg for å ikke bli fornærmet. Haha. Jeg vurderte å låne med meg babyen hjem! Så søt var den! – Helt til den begynte å gråte, da…

Jeg har 4 myggstikk på armen, etter en natt.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Hva er vitsen med dodør?

 1. Ane says:

  Uffa. Some tough going there hon. :S
  Bedre dag i morgen? ;)

 2. Liv Elin says:

  Så snill sjefen din e! Æ like han!

 3. welovefur says:

  Hello =)
  I love your blog and your illustrations.
  If you want to publish on my blog your illustrations write me welovefur@gmail.com
  http://www.welovefur.blogspot.com
  with love
  Samantha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s