Flytte flytte flytteee!!

Åååååååh! Endelig! Etter 13 timer med jobbing er vi ferdig innflytta i den nye leiligheta!

Det hadde seg egentlig slik at en venn av oss skulle hjelpe oss med å kjøre sakene våre til den nye leiligheta, da. Men plutselig, dagen før, sendte han en melding og sa at han ikke kunne hjelpe oss likevel. Takk skal du ha. Vi hadde til og med sagt at vi skulle betale 3000 yen for en time, og han fikk middag.
Heldigvis kom Jay og plukket meg opp på jobb i går, og fortalte om dette da. Og da var sjefen min så snill at han ringte en venn av seg, og spurte om han kunne være så snill å hjelpe oss. Noe han kunne! Det er jo bare helt utrolig hvor mange snille fantastiske mennesker man møter! Jeg blir helt…. Ja, jeg vet ikke! Hva skulle jeg gjort uten sjefen min egentlig?

Karen som kom å hjalp oss, hadde verdens kuleste bil. Med Hello Kitty trekk i forsetet.
Og denne bilen ble visst brukt til camping turer og sånn da. Så vi fikk faktisk hele lasset
med oss på en tur!

Vi prøvde å betale japaneren 3000 yen for hjelpen, men han ville ikke ta i mot det.
Og da sa vi at vi ville kjøpe han mat da, men da vi skulle betale insisterte han på å
betale regninga! Vanskelige Japanere altså!

Litt sliten, ja! Men det er lov!

Og etter langt om lenge, hvor jeg og Jay krangla som 5åringer, og sa slike ting som; (meg:) “nænænænænæ, I’m from Korea!!!” (Jay) “Ueeeee! I’m from Nooooorway. What kind of name is that!? Hvis Korea var i krig med Norge, så ville Norge tapt”

Så voksne var vi altså. Og selvfølgelig, så ble jo jeg sinna da. Så da hoppe jeg på Jay, og takla han! Som resulterte i at jeg nå har en hoven leppe, da. Men jeg kan jo late som jeg har tatt litt forstørring av underleppa mi i en periode. Da gjør jeg jo som alle andre gjør for tida.

Slik ser det altså ut i mitt nye hjem!

Så vet dere det!

God natt!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Flytte flytte flytteee!!

 1. Karoline says:

  IIIIIIH, fint! Gleder meg til å komme på besøk og se :D
  Helt fantastisk at dere satt opp alt på én dag, ser ut som om dere har bodd der alltid, liksom.

 2. Liv Elin says:

  sover dåkker enda på golve!

  • wictorianart says:

   Haha, det er ganske vanlig å sove på gulvet i Japan da XD Men da jeg kom hjem i januar, kjøpte jeg en ekstra, ordentlig futon, så nå er det helt fint å sove der!:D

 3. Miina says:

  haha, så jay bytta til norsk midt i setninga? :p litt sliten? hihi

  så fint da! ååå du er alltid så heldig med folk du møter, det er helt sykt!

 4. Ane says:

  oooh! Jeg tenkte på masse forskjellig gjennom hele dette innlegget, og så kom avslutningskommentaren din, så satt bare Tomoko igjen i hodet mitt. :) huhu
  Grattis med ny leilighet! Du blir sikkert smackshy med hoven underleppe ;)
  Glad i deg! Klem!

  • wictorianart says:

   Haha! Jeg vet XD Jeg liker at den kommentaren faktisk fungerer. Så ver dere det <3
   Det er den beste kommentaren ever! LOL!
   Glad i deg ogsåååå <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s