Litt jobbing på Kerrigan igjen.

Etter noen harde og travle uker, fikk jeg endelig ta tegnebrettet fatt igjen! Og det var på tide, for denne tegningen har ligget alt for lenge;

Det er så ufattelig vanskelig å tegne denne frøkenen her altså!
Det tar tid, og jah! Komplisert! Må være noe av det vanskeligste
jeg faktisk har tegna. Og jeg klarer ikke bli fornøyd heller.
Har masse, masse igjen på tegninga, før den er ferdig.

Over til andre saker; Jeg er såååå sjalu på alle som er på The Gathering 2011. Jeg vil også være litt Partly Cloudy. Hadde ikke takka nei takk til det. Jeg VET det blir awesome på TG i år med alle tegnebidragene og alt. Og jeg blir bare helt fra meg av å se på alle videoene som kommer fra TG, og tenkte på at jeg har sååå mange venner som sitter på TG og koser seg gløgg ihjel! *sukk* Neste år, dere…

Og det har blitt litt endringer i planene, her.
Nå ser det ut til at jeg blir i Japan til i slutten av Juli, for så å dra til Korea, være der i noen dager til utti August, for så å dra ut av Korea og hjem til Norge. Deretter går turen hjem til familien i noen uker. Før jeg så må dra hjem til Oslo og starte på det siste året på bacheloren min. Og nå ser det ut til at jeg skal til Luxemborg/Tyskaldn i september, for så å dra innom Belgia og Frankrike en liten tur. Det gleder jeg meg til!  Og i Desember er det da Japan igjen, til i februar ;D ZOMG! Jeg elsker å planlegge!

Og jeg er stolt av meg selv for en super innsats denne uken, når det kommer til skolearbeid. Selv om jeg føler meg dårlig fordi jeg har ignorert bloggen på max stadiet! Fy fy fy!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Litt jobbing på Kerrigan igjen.

 1. Liv Elin says:

  Hahaha din fløttsame! Ka i all verdn e d du ska i Luxemburg???

  • wictorianart says:

   Lol^^ Ja, da vi sku bestille biletter til jay til Norge, så var prisen gått opp, så da kunne vi ikke det da. Så da blir jeg her og jobber i stedet. Også drar jeg å besøker Angelina, som jeg besøkte i sommer i Tyskland. Hun bor nå på grensa til Luxemborg. Så da skal jeg dit da, og så drar vi å farter litt i nabolandene, siden alt er på grensa. Tar ikke sååå lang tid til Paris, så da blir det nok en liten tur dit ;D

 2. Carnivora says:

  Hehe, e vældi artig på TG. E ganske høy standard på konkurransebidragan! Du sku virkelig vært her :)

 3. Aniva says:

  Så flink du er! :) hehe Jeg savner deg masse! Skulle ønske du kunne vært her på TG med oss! :D Stooooor Klem!

  • wictorianart says:

   Åååå, jeg så bidraget ditt til TG! Likte tegninga di kjempe godt! :D Var skikkelig godt arbeid altså!!! Det liker jeg!!! :D
   Sku ønske jeg var der med dere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s