Zomg Overload

De siste dagene har jeg virkelig lurt på hvorfor jeg studerer japansk. For plutselig kan jeg ikke si ting som jeg kunne si før. Noe som jo er ironisk, siden jeg har studert kjempe masse i det siste. Ikke det at noe av det jeg studerer sitter fast i hodet mitt etterpå da. Men kjære japansk, kan du ikke bli litt enkel?? Da hadde jeg blitt så glad, og da hadde jeg kanskje hatt tid til å tegne også.

Siden jeg syns så synd på meg selv, fordi jeg må gjennom gå for mye lekser og skolearbeid, har jeg vært en bitch hjemme. Så vet dere det.

 1. Pugge til prøve onsdag.
 2. Pugge ord til nytt kapittel i Speaking
 3. Ord til nytt kapittel Writing.
 4. 3 ark med lekser i Writing Japanese, som allerede er 2 uker forsinka.
 5. 2 store arbeider inn i Manga timer, med tullete analyse av random ting i Manga.
 6. Jobb.
 7. Tegning som må tegnes ferdig

Hvordan kan noen forvente at jeg ikke skal være en bitch når jeg såvidt klarer å overleve helgen, fordi jeg måtte studere til hjernemassen min rant ut av ørene? Stakkars Jay skjønner jo ikke hvorfor jeg er så sur da. Og jeg legger jo ikke merke til selv at jeg sitter å hyler som svar, bare fordi noen spørr hvorfor jeg kaster så masse mat. (Så kommer den gamle regla om barn i afrika som sulter fordi jeg kaster maten min. Hvordan kan man unngå å hyle da? Skal jeg liksom spise den kleppete melka? VI HAR IKKE KJØLESKAP! Og da spiser jeg ikke mat som står ute, da) Da kaster man.

Og så prøver jeg jo å late som at en dag i uka, så kan jeg slappe av. Men da ender det opp med at jeg får så dårlig samvittighet fordi jeg ikke studerer, at jeg bare studerer likevel, da.

Og når man prøver å forbrenne litt fett ved å løpe 5 minutter i parken, for så å tøye ut, og det kommer en 70 år gammel mann å snakker i vei på japansk, om at; “Huset mitt er der borte, det. Ser du det eller? Det med det hvite taket, ja. Der er huset mitt ja. Du kan gjerne komme på besøk, ja. Overnatte også, overnatting ja. I huset mitt kan man gjøre alt, alt kan man gjøre der. Hade bra, kom på besøk”
-Hvordan skal man da greie å være et hyggelig menneske, spesielt når alle Sakurablomstene har FALT AV! De gjorde meg jo automatisk glad, de. Og nå er de vekk! Men i det minste er de der insektene kommet tilbake, som alltid er i Japan på våren/sommeren. De som alltid lager koselige lyder i Totoro filmene. Så i det minste er jeg glad på natta, da!

Finnes det noen der ute, som har gode råd for hva som føles digg å gjøre når man er STRESSA? Tar gjerne i mot litt råd og tips, sånn at stakkars Jay kan få en lettere hverdag! Alle råd tas i mot med åpne armer!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Zomg Overload

 1. Marielle says:

  Superstressa gitt :/ Du MÅ ta deg pauser. Det er bedre for hjernen at du slapper av – for da lærer du bedre senere!

 2. Ane says:

  en ukes fri hvor man slipper å ha dårlig samvittighet fordi man alt er ferdig med alt tror jeg… Det blir etter skoleslutt :P lol.
  For meg hjelper jo sol da, for jeg er stort sett sliten, ikke stressa :P lol

 3. silverfoxfangs says:

  Høres ut som du har en travel og stressende periode å gå gjennom nå ja :S. Tror nok det er lurt å avse litt tid til å ta en velfortjent pause iblant om man klarer det :). Er vel det eneste “rådet” (om man kan kalle det det) :)

  Her er en liten morsom katte sang som kanskje får deg til å smile litt :) :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s