Japan eller Irland/Skottland? Herrrp!

Jeg sitter her i Japan og lurer litt på… Hva jeg skal gjøre til sensommeren, så tenkte jeg å spørre dere da.

Her er de to valgene jeg har:

1; Bli i Japan til litt utti august. Da kan jeg være her, jobbe på deltidsjobben her (som er kjempe morsomt og ikke minst lærerikt!). Så får jeg jo oppleve japan i et helt år til sammen. Kanskje kan jeg reise til andre steder i Japan, som jeg ikke har vært. Altså, når jeg da kommer hjem til Norge, så er det en tur opp til familien, for så å starte universitetet i Oslo igjen.

Men… Nå har jeg jo allerede vært her en lang stund, så det må dere huske. Så kanskje burde jeg heller dratt et annet sted, og oppleve noe annet? Og varmen i Japan i juli/august er drepende. Japanerne drar herfra i den tiden.

2: Dra hjem til Norge 11. juli, være hos familien en stund (det er jo koselig) og være med venner som er I Nord-Norge eller venner som skal dra ut fra landet og bli vekke, så kommer Jay på besøk til Norge i starten av august, og så drar vi en ukes tid til Skottland og Irland.

Jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg vil heller. For på en måte så syns jeg jo at det er fantastisk å være her, og ikke minst deltidsjobben min, da. Det er bare så morsomt å jobbe der, og det hjelper mye på japansken min også. Jeg vil ikke dra hjem til Norge å starte å jobbe med deltidsjobb med en gang tenker jeg… Tar det til høsten igjen!
Men alikevel, nå har jeg vært mange ganger i Japan, og jeg vet hva Japan er osv. Så kanskje det er på tide å utforske litt andre steder av verden også? Jeg er litt lei av at det ikke er noe mer “spennende” å oppleve i Japan. Til nå har virkelig Sakuraperioden vært spennende for meg. Men det eneste som kommer etter dette, er litt festivaler og fyrverkeri på sommeren og sånn. Føler jeg har sett mye av det som er å se. PLUSS at jeg skal tilbake til Japan i Desember igjen. Være her ca en månde da.

Jeg har kjempe lyst å dra til Skottland og Irland og oppleve kulturen der. Se slott, borger og vakker natur osv. Så hadde det vært morsomt om Jay kom en tur til Norge. Det er alltid morsomt å ta folk til Norge, når de aldri har vært der før. Man ser liksom Norge med helt nye øyne.

Er det noen som har noen tanker om dette? Hadde vært morro å vite hva dere ville gjort! Så vet jeg, at det er nok mange som vil si; bli i Japan, fordi mange som leser bloggen min elsker Japan. Men prøv å forestill dere at dere er meg som har vært her i over et år i sommer! :D

Ps: Om det er skikkelig fin sommer i Norge, så elsker jeg å være i Norge om sommeren. Er nesten litt synd å miste det eller?

Sakura og måne!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Japan eller Irland/Skottland? Herrrp!

 1. Dra hjem og til Skottland eller Irland :D

 2. Liv Elin says:

  Klart at du gjerne vil øve dæ på japansken, men æ har skjønt at d som e aller mest spennanes m Japan e litt brukt opp. Plan B høres bra ut…Skottland å Irland har en helt anna men vældi rik kultur å du treng muligens litt sceneskifte. Neste gang du drar t Japan har du andre motiva enn no å ønska om å gjøre andre ting, da blir d nytt igjen! :) Åsså kunne d vært vældi kos å se dæ igjen før sommarn e over! *klæmmepå*

  • wictorianart says:

   Haha, ja du har nok rett! Det eneste som er igjen i Japan, er faktisk selve japansken. Og jeg vil jo gjerne bli så god som mulig! jeg er så bekymra for hvor mye japansk jeg kommer til å glemme når jeg kommer hjem, eller; hvor lite tid jeg kommer til å ha til å i det hele tatt opprettholde japansken min. Heldigvis skal jeg jo bo sammen med Asaki i et års tid da. Så det blir jo bra!

   Har super lyst å dra til Skotland, da! Vil se naturen der!!

 3. Hanne says:

  Jeg tror ikke det er en dum idé å dra en tur til Skottland eller Irland, istedenfor enda mer Japan. Nå har du jo vært der lenge, og det er alltid morsomt når man først kommer til en ny plass hvor alt er nytt og spennende. Høres veldig fint ut at du har en jobb hvor du får øvd mye på japansken, og det er kanskje ikke så lett å forlate et slikt privilegium. Men som sagt har du vært i Japan ganske lenge, så det hadde kanskje vært fint å dra på en “ordentlig” ferie før du starter opp igjen med skole, til et sted du ikke har vært før?

  Kommer til å følge med på bloggen din selv om du ikke er i Japan hele tiden, er jo bildene, tegningene og opplevelsene dine jeg liker å høre om. Gjør derfor ingenting om du plutselig drar et annet sted enn Japan, men det er selvfølgelig ditt valg :)

  • wictorianart says:

   Hadde vært deilig å få et lite spennende avbrekk før skolen starter igjen ja. Noe annet enn det jeg har gjort de siste 3 årene. Hehe!

   Jeg blir kjempe glad om du forsetter å lese bloggen min, jeg! Det skjer nok spennende ting, selv om jeg ikke er i Japan.

 4. Mia says:

  Egoistisk som jeg er, foreslår jeg option 2! Kaaanskje du får blitt med på Solskogen også ^^ *håpepå* Datoen er iallfall 15.-17. juli!

 5. Carnivora says:

  Så du har bestemt dæ for kor du skal gå på skole til neste år? :)
  Sceneskifte høres bra ut. Må jo ikkje gå lei Japan! Kommer til å lese bloggen uansett :D

  • wictorianart says:

   Uuuh, takk søta :D
   Jeg tror jeg bare avslutter bacheloren min, siden jeg har jobbet så mange år på den. Da har jeg den iallefall. Og etter det, så blir det enten master i Japansk eller til Hamar. Jeg vet rett og slett ikke. Det er sykt vanskelig å bestemme seg. Men om jeg skulle ta bacheloren min ferdig her, har jeg jo faktisk mulighet til å gjøre begge delene, om jeg skulle ønske det XD

 6. Marielle says:

  Japan og Norge og UK,go go go! Kompisen var på ghost tour i Edinburgh, den anbefalte han VELDIG. :)

 7. Ane says:

  Hmmm :) Jeg vet ikke helt? Det høres egentlig bra ut både det ene og det andre. Uansett hva du gjør, så har jeg litt lyst til å se deg. Enten det blir i Norge eller om det blir når jeg drar til Japan i midten av august ;) Det er jo kjempe spennende med irland og skottland da! Har alltid hatt lyst til å dra dit selv :)
  Klem på deg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s