sakura tegning

 

I morgen blir det en herlig upload av fantastiske bilder jeg tok i går! Gled dere!

Jeg var overbevist om at etter eksamene vi hadde denne uken, skulle jeg endelig ha ti til å ta igjen japansk timene. Jeg kunne ikke tatt mer feil… Vi har en stor prøve i morgen allerede. Og jeg kan faktisk INGEN ord eller gramatikk. Fordi, i denne perioden var jeg syk og delvis i korea. Så dette kan jo bli tidenes beste prøve. Jeg trodde en av eksamene var den værste liksom, men jeg trekker det tilbake! Dette blir nok verre!

Men det får så være! Så etter prøven i morgen, bærer det rett til Kyoto igjen, for å titte mer på sakura! Uh, jeg gleder meg! Elsker sakura! Bare gled dere til bildene som kommer i morgen :D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s