Sakura <3

Tegnet på A6 papir. 2o minutter.

Planen var egentlig å komme med et mer detaljert blogg-innlegg i dag. Men siden jeg måtte dra til legen i dag morges, så gikk den planen ikke helt som den skulle. Siden jeg faktisk må prioritere å lese til eksamen jeg har i morgen og på fredag. Som forresten kom til å gå rett i dass. Hjernen min har ikke plass til annet enn sakurablomster og over 15 varmegrader. Hjernen min forstår tydeligvis heller ikke, at jeg faktisk har eksamen og burde presse inn det som kan skvises inn. Men neida.

Jeg bestemte meg etter langt om lenge å ta en tur til legen. Etter som jeg våknet i natt av at jeg holdt på å kveles av min egen hosting. Og spydde i nesa mi. Vær så god for ekstra informasjon. Så da svei jeg av nesten 700 kr på medisiner og legebesøk i dag da. Og forresten møtte jeg en bitch på sykehuset i dag. Hun stod bak disken, og må garantert hate utlendinger, siden hun snakket fortere enn jeg gjør når jeg har noe interessant å fortelle. Jeg skjønte faktisk ikke bæret! Hvis det hadde vært lov å klappe til noen, ville jeg gjort det i dag.

Men dere, det er jo kirsebærblomster-sesong, så la oss heller snakke om rosa og hvitrosa farger! Hver gang jeg er ser et kirsebærblomstertre (hva heter det på norske egentlig?), så blir jeg kjempe glad! For det er jo ROSA! Og jeg elsker jo rosa. Og så ser det egentlig helt sykt ut, når et tre ikke er grønt, men HELT ROSA! Jeg har planer om å dra til et sakurafjell på lørdag, så da kan dere få se <3

Men nå må det leses! Send meg hjerne litt ekstra hjernekapasitet! Si fra om dere trenger adressen min!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Sakura <3

 1. Martin says:

  Det heter kirsebærtre ;-)

 2. silverfoxfangs says:

  Pen tegning. God bedring. :)

 3. Heidi says:

  superfin tegning! Likte så godt teksturen, og rosafarger var prikken over ien! :D

 4. God bedring ! Ta masse bilder av sakura :D weee

 5. Ane says:

  lykke til! god bedring! og ganbatte! Håper det ikke skjedde noe dramatisk i siste jordskjelv. Det heter forresten bare kirsebærtre på norsk siden du lurer ;) Klem! Glad i deg! Hilsen Ane!

 6. Marielle says:

  Oj,denne var fin (som du sikker skjønner siden du plutselig får mange kommentarer av meg på nett så er jeg tilbakeonline wuhu) Men …hvor mye tror du at du ville tatt for denne tegningen?

  • wictorianart says:

   Denne tegningen var jo faktisk tegnet på A5, så den var liten og tok meg ikke lang tid. Men lat oss si det var en a4 størrelse da, og jeg virkelig gjorde arbeidet nøyet, og ikke slurvet over den, som jeg har gjort her, så vill jeg kanskje tatt; 300 kr eller noe sånn, tenker jeg^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s