Et lite stykke Sør-Korea

Siden jeg har vært syk, og har hatt jobb hele helgen, har jeg ikke hatt tid til å ta meg av bloggen. Jeg er fremdeles ikke hundre prosent i form, ettersom jeg hoster så mye at man skulle tro jeg var i ferd med å kaste opp mine egne lunger.

Vel, dagen før jeg ble syk i Korea, var jeg innom frisøren en liten tur.

Der hadde alle de ansatte walkietalkie lignende greier, hvor de kommuniserte med alle i frisørsalongen. Hvor mange kunder som kommer osv. Denne frisørsalongen bestod av 2 etasjer.

Dette var siste gangen jeg hadde krøller i håret mitt. Jeg kler det overhodet ikke.

Skal det være litt… Insekter? Jeg klarer ikke engang å se hva dette er, jeg.

Her er vi på vegetarrestauranten igjen. Og frisøren min sitter ved min høyre side.
Hun er søsteren til bestekameraten til Jay. Jeg fikk forresten gratis negl manikyr av henne.
Whoopie!

Denne ølen, på 2 liter, koster 50 norske kroner.

Som gjorde Petter superglad.

Ja, det var fint å komme tilbake til Japan igjen. Det første som slår meg, er hvor herlig det lukter, særlig etter å ha vært i korea! Og når man ser alle disse høflige japanerne, som ikke roper og hyler på toget, eller stirrer på deg som om du skulle vært et monster som spankulerer fritt rundt deg- Så skjønner man at man er i Japan.

Her har vi meg i jobbforkleet mitt. Kunne fritt velge hvordan det skulle se ut.

VI HAR FÅTT TV!

Dette var litt av en tilfeldighet. Utenfor leiligheten vår, er det helt vanlig at biler kjører rundt å reklamerer for kjøp av gjenbrukte ting. Så drev den her bilen å kjørte rundt nede på gaten, utenfor leiligheten, og da bestemte Jay seg for å si ”Sumimasen”. Det verste er at Jay sa det kjempe lavt! Vi aner ikke hvordan kan kunne høre det!
Men det gjorde han jo, så da stoppet han bilen og svarte ”Ja?”
Så hadde vi plutselig kjøpt en TV da.
Som nå står på gulvet. Noen ganger er det veldig rart å tenke på at alt er på gulvhøyde her. Kunne jeg greid å leve på gulvet i Norge også, eller er det bare noe som jeg aksepterer i Japan?

Og så kan jeg jo fortelle om hvordan Gayklubben var da.
I følge Jay var det 5 forskjellige type mennesker der. 1, Japanske gutter som fortalte alle at de var homofile, men egentlig lette etter muligheten til å ta på de straighte jentenes bryster. 2, 50 åringer +++ som var utenfor klubben, som lette etter utlendingkjøtt, men tok Japanere når de ikke fikk utlendingene. 3, Fulle slutty gutter som til slutt blir tatt vekk av gruppe nr 1 og 2. 4, Homofile gutter (japanere, amerikanere osv) som ikke har fått seg noe på lang tid, og tar alt de kan få. 5, de som ikke er homofile.

I følge Jay, var det den mest horete klubben han noensinne hadde vært på. Alt var visst som en liten dans der man bytter partner hvert 5 minutt. Og her er det snakk om å spise hverandre opp. Så i det ene øyeblikket, så man en kar kline med en annen, og i neste øyeblikk var han med en ny person.

En venninne av meg, ble forfulgt av japanske ”homofile” gutter som ville ta henne på brystene. ”Hei, jeg er homo, kan jeg ta på brystene dine, siden jeg er homo?” God unnskyldning, men lett gjennomskuelig.

Jay ble lagt an på, men da klikket det visst for han, og han ropte; ”Nei nei, jeg har dame! Hun er syk og alene hjemme! Jeg er ikke homo!” Og etter det var stakkars Jay redd, og ville hjem fra dette gale, desperate stedet. Hoho, men hva vet vel jeg? Man vet jo aldri hva som kan ha skjedd. Muhahaha.

Og i følge han så foregikk det ofte slik blant folk;
”Er du homo?”
”Ja”
*rundklining. Før man så, etter 5 minutter, byttet partner*

Jeg skulle ønske jeg ikke hadde jobb søndag formidag, sånn at jeg kunne ha vært med på dette lille eventyret. Kanskje jeg må ta meg en titt innom disse Gayklubbene før jeg drar hjem. Høres interessant ut! Lol

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Et lite stykke Sør-Korea

  1. 1. du passer krøller kjempebra!
    2. Det er sånne silkespinnerdyr.. De kokongene som ikke blir klekka blir kokt og spist. ÆSJ.

    koselig å høre fra deg igjen :D

  2. Marielle says:

    1. krøller på deg var nydelig,så ikke tull^^
    2. Gayklubber er kjøttmarked. Worldwide. Dessverre :/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s