Tilbake i Japan og syk!

Så jeg ankom Japan på tirsdag formiddag, men jeg ble syk søndag kveld, og var sengeliggende hele mandag. Så i dag er første dagen jeg har greid å spise omtrent normalt siden søndag kveld. Det eneste jeg spiste fra mandag til i mårres var litt blåbær og en sandwich.

Det var flott å komme tilbake til Japan igjen. Her springer virkelig våren ut for fult! Har ligget rundt 16 varmegrader her siden vi kom. Og det er deilig! Så skal ikke klage.

Jeg skal prøve å få skrevet et ordentlig blogg innlegg i morgen, om jeg føler meg bedre. Hoster så mye om nettene at jeg ikke får sove. Dere vet, rett før man sovner starter man å hoste. Hver gang. Bare elsker det……

En annen ting er at det ser ut til at jeg har jobb i morgen, lørdag og søndag. Men det er bare 3 timer per dag, så tror det skal gå bra. Men jeg gruer meg skikkelig. Er redd for å gjøre noen feil, eller si noe dumt osv. Men vi får se da!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tilbake i Japan og syk!

 1. Linn says:

  Det var sikkert på grunn av sjølarva at du ble syk!!! Måkke spise sånt!!!

  He he, neida.

  Deilig å være tilbake til kjente omgivelser igjen? Det går sikkert kjempebra på jobben – sier du noe feil (tror jeg ikke du gjør uansett, du er så flink atte), er det jo bare å redde seg inn med et smil og en beklagende kommentar :)

  • wictorianart says:

   Haha, jeg tviler ikke på at det var sjølarva! fy faen sier jeg bare…

   Jaaa, digg å være tilbake. Men gruer meg til jobb i dag da! Men det går sikkert bra! Håper jeg!

 2. Nilenna says:

  God bedring! ^^ Hvordan gikk det på jobb?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s