Spise sjølarve, namm!

Å så glad vi ser ut!

Dette er forretten på en av restaurantene vi har vært på
i det siste. Og vi bestilte ikke forrett engang, den bare
følger med likevel. Og du kan spise så mye du vil av det.
Utrolig.

California Spring Roll.

Noe tonkatsu-lignende greier.

I går tok moren til Jay oss med til en strand som var på “landet”, i følge Koreanerne. Jeg tenkte at det kanskje kom til å være en vakker sandstrand eller noe, men egentlig var det mer som en norsk strand, med masse stener, og ikke særlig vakker. Nå er det vel mer av disse type strendene i Nord-Norge da.

Men fargen på havet var nydelig, skal ikke si noe på det!

Nøttemann. Nøtte, nøttli, nøtt, nøtt?

Mammaen til Jay, og meg.

Mer hav.

Ok dere! Dette er meg foran VERDENS STØRSTE postboks!
Slå den, dere. SEND MEG I POSTEN!

Alle sammen foran postboksen, men det er ikke
like viktig som meg ALENE, foran verdens største
postboks. Yay!


Noen venner av moren til Jay kom for å møte oss. De tok oss med til et berømt sted, for å spise fiskemat. Og jeg liker fisk, men gjerne bare den fisken som ser normal ut, eller den vi har i Norge. Men her skulle vi plutselig spise masse rare, skumle saker. Og jeg følte mer jeg spiste gele til tider.

Dere ser de oransje greiene!? Husk de til etterpå…
Til opplysning var det IKKE godt.

Jada, her har vi noe fiskebibimpap.

……………………………………………………..
…………………..

.

Jeg spiste dette… ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
ÆÆÆÆÆÆÆÆÆAlsdkfagfksagijk*`!0!!!!

Skal aldri mer spise mat, ever igjen!
Jeg blir dåååårlig!


Jeg har nemlig fobi, mot ALT som ser ut som mark/larver. Særlig de hvite larvene man kan finne om mat har ligget i hundre år, eller sånn. Jeg får helt spader om jeg finner det. Brekninger og alt som hører med. Og dette gjelder selvfølgelig alle andre larvelignende greier også. Det eneste som er greit, er meitemark. De kan jeg lete etter, og ta på. Men alt annet; GLEM DET! Og hav-ting, som ikke ligner på noe logisk i det hele tatt, som dette, gjør meg også helt gal.

De hadde bygd en hel villa for en koreansk dramaserie på stranda. Så dette er bare
skallet til et hus. Ser jo flott ut!

Oss igjen.

Modell av koreansk hus. Fra gamle dager seff.

 

Over til et litt annet tema; Familien til Jay er veldig hyggelige og alt dette. Men det faktum at jeg føler jeg må lyve om så mye, være forsiktig så jeg ikke røper noe osv, gjør at jeg ikke greier å slappe av her. Jeg føler jeg hele tiden må være på vakt, og passe på at jeg ikke snakker for mye. Det gjør meg egentlig litt stressa. Og moren til Jay er så søt, og prøver å gi meg en hel haug av masse ting, som jeg skal ha med til Japan, men jeg vil ikke ta i mot det nettopp fordi jeg føler at jeg bare lyver alle rett opp i trynet her, og føler ikke at jeg fortjener å få alle disse tingene.
En annen ting er at jeg blir litt frustrert, for jeg føler liksom at jeg ikke kan være meg selv helt 100%. Og det er jo egentlig ganske synd. Jeg tror de fleste liker meg ganske godt som jeg er, så jeg føler liksom at jeg bare viser en falsk side av meg selv. Å, det er så frustrerende. Men Jay sier at; Sånn er det om du skal date en asiater. Omtrent alle asiatiske barn lyver til foreldrene sine. Det skjer ikke at man er 100% ærlig om ting, som man kan være med foreldrene sine i Norge.

Nammenamm. Jordbær-kaffelatte.

Næmmen, hvem har vi her da?

Petter i Korea! Dette er jo litt teit da; Vi greier å møtes i
korea, men i Japan, der vi bor 1,5 time fra hverandre,
der greier vi ikke å møtes, nei.

Jeg, Petter og Jay var sammen hele kvelden, der vi snakket om norsk kultur, der i blant “Janteloven” osv. Koreanere er helt omvendt. I Korea så forteller man barna sine at de er de peneste i hele verden, sånn at de skal ha masse selvtillit og komme seg et sted i livet. Og om unga dine er bråkete på en restaurant, er det ikke som i Norge der man sier; “HYSJ! Restaurantmannen blir sinna på deg om du ikke slutter å bråke!”
I Korea, hvis noen kjefter på ditt barn, fordi det bråkte, så kjefter man tilbake på de som kjefta på barnet ditt. For man tenker som så at vedkommende som kjeftet på ditt barn, ødelegger selvtilliten dens.
I tillegg, så er det sånn at, du deler klassetrinnene i to. For de dumme elevene, og de smarte. Så alle smarte elever puttes sammen, og alle dumme sammen. Det kan jo ikke være særlig bra for de som ikke er like ivrige som de andre elevene, tenker jeg.

Så moren til Jay, ville at jeg skulle kjøpe en plante, med mine penger,
som hun kunne ha her i huset og ta vare på. Hun skal altså ta godt
vare på den, sånn at når jeg kommer tilbake neste gang så skal den
være fin og alt. Hun har kalt den “Wicky” da. Så dette er vel meg,
på en måte. Eh, dette må være en asiatisk tanke som jeg ikke
helt skjønner. Men det er søtt da!

Men om alle løgnene rakner, som Jay har fått meg til å
fortelle, så kommer jeg vel tilbake til en dau plante neste
gang! Lol. Vi får se.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Spise sjølarve, namm!

 1. Liv Elin says:

  guuuri ho e mindre enn dæ! du e no vel mest vant tel å se opp på folk…korsn føltes d?
  æ vet ikkje om æ har klart å skjule sannheta i sånn sterk grad…men trur du egentli at ho trur på d? Kan d være en sånn snodi høflihetsgreie? søtt m den plantn da. :)

  • wictorianart says:

   Jeg aner ikke om hun tror på det. jeg mener…. jeg føler det er så dårlig skuespill som det går ann!
   Jeg bare føler meg dårlig når jeg lyver så masse!
   Er fint å være litt høyere enn vanlig, må jeg si!

 2. Nilenna says:

  Det så koselig ut! ^^ Moren til Jay så jo veldig søt og snill ut! Er Jay fra Korea da altså? Begynte dere som utvekslingsstudenter i Japan begge to? Har du noen gang skrevet om hvordan dere møttes, kommer du til? :)
  Det hørtes slitsomt ut å ha det slik med familien. Godt Jay forstår ihvertfall!
  Også syns jeg det med å gi barna mange fine ord hørtes veldig lurt ut!! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s