Jeg er fra Filipinene

Her om dagen hadde jeg og Jay lunsj med moren hans. Vi dro for å spise Yakiniku. Som er grilla kjøtt.

Her har vi grillen.


Og her har vi kjøttet.


Sammenlignet med Japan, så får man masse småting gratis. Og det liker vi.

Vi kunne altså spise så mye vi ville. Og det kostet oss bare 53 norske kroner. Og det er ingen grense på hvor lenge du kan sitte heller. I Japan ville dette kostet 153 kroner. Så det er _stor_ forskjell.

Jeg måtte forresten be bordbønn før maten. Så vet dere det. Og jeg kan tenke meg familien min syns dette er morsomt. Siden de tror, og jeg ikke.

Dette er en slags isdrikk som smaker kanel. Var faktisk veldig godt!

Har også vært en tur innom en annen strand. De strendene som er her, er utrolig fine!

Ok… Så skulle liksom jeg og Jay ta et fint bilde sammen da. Og da tenkte jo jeg; Fint bilde = stå sammen og holde rundt hverandre. Men neida, der skulle vi liksom kysse og sånn da. Og det er jo typisk koreansk-drama. Så da får dere ikke noe bilde av oss, da. Jeg tror jeg kan spare dere det.

Vegetar-burger!

Vi var innom en vegetarrestaurant der de lager kjøtt av soya eller noe sånn. Og kjøttet smaker faktisk kjøtt, selv om det ikke er det. Spennende og interessant. Men jeg syns at fremdles ekte kjøtt er bedre enn liksomkjøtt. I norge så er det vel sjelden man spiser middag uten kjøtt. Med mindre man faktisk er vegetarianer da.

I Korea har du haugevis av folk som selger gatemat. Jeg tørr jo ikke å spise dette, for jeg tror jeg blir syk av alt. Og jeg innbiller meg det er uhygienisk også. Men Jay spiste det, og han lever fremdeles. Så vi får se om han lever i morgen også. Om han gjør det, så kanskje jeg skal prøve også.

I går var vi også innom et Koreansk tempel.

Her har vi kartet, ja.


Nå skal vi mate…

Fishies!


Ja, det er fint jeg ser ut som en pære. Men dette er det eneste bilde jeg har!
Eller, jeg konkluderte med at jeg så sånn ut på alle
bildene, så det gikk for det samme.

Fancy drikkefontene.

Liker denne konstrasten!

Herregud dere…  Etter å ha ha holdt ut med 15 minutter med stirring på t-banen, der jeg allerede begynte å bli passe aggresiv av for mye synlig oppmerksomhet, så bestemte en mann seg for å påpekte av vi ungdommer var for unge til å ta heisen. For vi var jo ikke 80-åringer. Noe som er sant, men uansett, bry deg om dine egne saker liksom. Så kommer han inn i heisen da, der jeg stirrer surt på han, hvor av han peker på meg og sier: “Phillipne? Taiwan?”
Da ble jo jeg stående der med et måpende uttrykk og tenke; ja seff, jeg er en albino fra Filipinene! Så svarte jeg passelig surt;
“NORWAY!”
“NOREI??”

Og da begynte han å snakke i vei om ett eller annet på koreansk eller engelsk. Jeg skjønte i alle fall ingenting. Og så spurte han Jay om jeg var kona hans da. Og så fortsatte han å snakke i endeløsheten, og til slutt sa han; ”Do you understanduuu?”
Og etter det bestemte jeg og Jay for å løpe og komme oss ut av t-banestasjonen, mens vi holdt på å knekke sammen av latter. Mannen hadde egentlig tenkt å ta heisen opp fra denne etasjen vi da hadde kommet til, men vi gikk mot trappa, og da kom jo han etter oss. Så da satte vi i gang opp trappene.
Men jeg skjønner godt at utlendinger blir litt aggressive når man ser på de, jeg. Skal ikke nekte for det. Skal aldri mer stirre på utlendinger i verken Japan, Norge eller hvor som helst.

Vi tok oss turen innom en Internett-kafé.

Det kostet oss 2, 3 norske kroner per time. Hører dere det!? Det er helt wow… 2, 3 norske kroner liksom.. Wow… Og dette var forresten for par, de setene vi tok.

Bibimpap.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Jeg er fra Filipinene

 1. Miina says:

  haha det er jo som jeg sier! korea er en blanding av japan og kina. ikke fult så skittent som kina, men ikke så rent som japan. billigere slik som kina osv

 2. Julie says:

  Det dere spiste høres ut som raklett =) Sånn man spiser i Norge(tror neppe det er norskt da men)

 3. HeidiJS says:

  Heisann!
  Jeg vill gjerne sende videre en Blogg-award til deg! =) fordi jeg syns bloggen din er utrolig spennedes å lese, og ikke minst kreativ! Håper du tar utfordinga videre.. =)
  sjekk ut her: http://heidijs.blogspot.com/2011/03/blogg-award-til-meg.html

 4. mamma says:

  Ja herreverden du vakre vene skjønne.Hahahahaha syns jeg ser du sitter å ber,det har du ikke gjort tror jeg,siden du var liten,på sengekanten,hahahaha:))) Ja du har havnet ofte i slike kristne sammenheng i d siste,etter vi var i kirka på julaften.MEN du trenger det(Nå måtte mammsen bare erte deg litt :))) Kos deg,snakkes.Megaklemz,sweety. <3 <3 <3

 5. Nilenna says:

  Har du noen gang blitt syk av all den, slik jeg ser det, rare maten? :p Jeg tror ikke jeg hadde overlevd. *kresen* …Samtidig som jeg har overlevd 3 uker på Sri Lanka Ö Jaja…
  Det virker så spennende alt sammen! *lyst å reise*
  Jeg likte også kontrastene godt! med byen i bakgrunnen! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s