Shabu Shabu

Jeg skulle egentlig ha skrevet et blogg innlegg i går kveld. Men så lå jeg og Jay i senga, med klær seff, og pratet litt- Så sovet begge to! Og jeg våknet klokken etter en stund og fikk angst og lurte på om noen hadde fått med seg dette, da. Moren hans var ikke hjemme i går kveld.  Så jeg vekte Jay, og ba han pelle seg inn i stua, noe han gjorde. Og etter ti minutter, hørte jeg låsen bli vridd om i ytterdøren og mamma kom hjem. Håhåhåh… Vet ikke hva annet jeg skal si!

Hvor var moren til Jay? Joda, hun pleier å overnatte i kirka, for å be. Så hun pleier å dra rundt kl 12 på kvelden, og komme tilbake rundt 7-8 på morgenen. Jeg tror aldri jeg har hørt om noen som overnatter i kirka for å be… Jeg respekterer det jo, men jeg skjønner det ikke, helt ærlig.

Åh, og når vi kommer til andre farlige episoder. Jay’s mor spurte i går om Jay røyker. Og jeg tror jeg greide å lyve godt nok. Men jeg liker seriøst ikke å lyve. Det er sååå fælt! Og jeg er redd for at ansiktet mitt skal knuse og avsløre at jeg lyver. Kyaaaaa!!! Dumme Jay, alt er din feil.

Uansett, iforgårs (jeg pleier egentlig å si; “Ioverigår”, men alle sier det er feil…) var jeg og Jay på studietur i byen, for det måtte vi jo. Men først var vi innom denne latterlige prinsesse-kafeen, og den lukta jo selvfølgelig helt dass!

Jeg klarte ikke engang å konsentrere meg.

Jay prøvde å kvele stanken i lukta av te’en.

Etter en havtime, greide jeg ikke mer. Og vi byttet kafe! Da var alt i orden.


Dette fjerner jeg sminken med hver kveld. Lol.

Her har vi litt utsikt over de industrielle områdene i Busan.

Vi var innom universitetet til Jay i går. Og der fikk jeg møte læreren hans. En streng mann, men svakt handtrykk. Men virket som en veldig ordentlig kar. Og han var skuffet fordi Jay hadde fått en A, en D og resten B’er. Jay er tydeligvis favorittstudenten til denne professoren. Og at Jay ikke får rene A’er, er en skuffelse for han. Ettersom Jay bare har A på universitetet her. Og Jay skyldte på at det var jo ikke så enkelt å fokusere på karakterer når han måtte gjøre alt annet i tillegg; som å betale husleie osv.
Eeeeh… Sånn er det å være voksen gutten min.

Sånn ser Busan ut andre veien. Det er jo generelt ganske gjenkjennelig.
Disse leilighetskompleksene går i ett. For å få plass til alle, må de bygge
mange mange leiligheter som dette.

Og på universitetet har de 7-11 og en butikk der du kan få designet dine egne klær.

Kantinematen på skolen. Cheyukbokkum.

TADDAAAAAA! De har kirke på universitetet også!


På kvelden dro jeg og Jay til en slags “personlig”-kino. Der kan man altså
leie et rom for å se film. Det koster rundt 42 kr. Billig!


Jah, så dette er det man får da. Nå kan jeg først starte med å si; Jeg har
fobi mot å sitte eller ligge på offentlige madrasser/sofaer osv. Jeg har
alltid vært sånn siden jeg var liten. Hater å dra på hyttetur og sove på
madrass som hundretusen andre mennesker har sovet på. Der de sikkert
tisser, bæsjer og tørker buser på madrassen. Paranoid? Jeg!?

Ja, så da kan jeg jo bare spørre; Hvor mange mennesker har vel ikke
hatt seg en liten hyrdestund her? Får fnatt av å tenke på det. Men
det er billigere enn Love Hotell da! Så de tenker iallefall økonomisk!

Skjermen. Ignorer hodet til Jay. Var bra lyd, men litt mørk skjerm.
Så nå har jeg endelig fått se ” The Social Network”.


På kvelden møtte vi Jay’s venn. Som jeg ikke tok bilde av. Men vi
spiste Shabu Shabu. Som var kjempe godt!


Vennen til Jay var kjempe morro. Han kunne ikke så mye engelsk. Men han snakket i vei uansett. Og forklarte gjerne ting med rare lyder, fingre og bevegelse. Jeg trodde jeg skulle dø av latter, jeg. Så jeg hadde en hyggelig kveld, med gjettelek av hva han prøvde å forklare meg.

Holder spørsmålsrunden åpen i en 3 dagers tid. Så det er bare å spørre om det skulle være noe.


About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Shabu Shabu

  1. mamma says:

    Heia bane:))) Spis nå bare for guds skyld ikke hund og kattekjøtt der nede. Jeg å lotta er så redd for det. Jaja,du blir nok kristen skal du se,du som var i kirka på julaften også;) Vi e glad i deg,å savner deg masse masse <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s