Korea på fredag

I og med at UD oppfordrer oss til å ikke oppholde oss i Japan, drar jeg og Jay til Korea på fredag. Vi satt lenge å lurte på om vi skulle ta turen til Thailand. Men vi konkluderte med at det er best å oppholde seg i Korea, i og med at turen til Norge er både enkel og billigere enn fra Thailand, og siden det er lettere å dra tilbake til Japan herfra også.

Det er egentlig ingen av oss som tror vi ikke kommer tilbake hit. Det er fremdeles trygt i Kansai. Og ingen av Japanerne bekymrer seg her. Lærerinna mi her ble lettere sjokkert da jeg sa at jeg skal til Korea på fredag på grunn av oppfordring fra UD.

Det virker faktisk som at det for det meste er Europa som tar helt av med dette. Ingen av studentene fra Kina, Korea, Australia, Usa eller Canada er blitt bedt om å komme hjem. Det er for det meste bare europeerne som får beskjed om å komme seg ut av landet.

Nå er det jo greit å være på den sikre siden da, og siden kjente og familie sitter hjemme å bekymrer seg for hvordan det skal gå med meg, så er det like så greit å dra til Korea noen uker på ferie. Da får jeg jo oppleve ny kultur, og det er alltid spennende.

Som sagt så tror jeg jo, at jeg skal tilbake til Japan i løpet av en uke eller to. Men om det værste skulle skje, så har jeg en plan… Jeg har ikke tenkt å dra hjem til Norge med det første, det vil rett og slett være for deprimerende, i og med at jeg skulle være her til sensommeren en gang. Så da er planen at jeg oppholder meg så lenge i Asia som mulig. Antagelig først i Korea, før jeg så drar til noen andre land her i Asia. Dette er min psykisk reddningsplan for å ikke bli deprimert. Har ikke noe å gjøre hjemme i Norge ennå, likevel.

Takk til alle som sender meg meldinger, legger igjen kommentarer og bryr seg. Jeg har ikke kapasitet til å svare på alt, og det er jeg lei meg for. Men bare vit at jeg setter pris på det! Så håper jeg de fleste ikke bekymrer seg like mye over min situasjon nå lengre, tenk heller på alle de andre som virkelig trenger det.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Korea på fredag

  1. Det er bedre å være føre var! Sånn tror jeg europeerne tenker akkurat nå! At det er bedre å få sine hjem, før noe større eventuelt kan skje. Man vet jo aldri… Skjelv kan jo utløses av andre skjelv, så man vet jo ikke hvor det neste inntreffer liksom. Så jeg tror du gjør rett i å komme deg ut av Japan! Iallefall for en liten stund :)
    Også håper jeg at du har det bra, og at ingen av dine venner er skadd i skjelvene eller tsunamien.

    Lykke til og god tur til Korea! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s