Oslo for Japan!

This is our facebook page for “Oslo for Japan”. Students in Oslo are going to raise money on the streets. Here you can see the pictures and what we have done each day. I hope you “like” this page. And please put this link on your facebook so more people will get to know about “Oslo for Japan”. It supports us when many people “like” it….

følg denne linken: oslo for japan.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Oslo for Japan!

  1. FrodeFF says:

    Kom deg ut av Japan nå. Japanske myndigheter har ikke kontroll på atom-reaktorne lenger, og har vel i utgangspunktet ikke hatt i det hele tatt. Atom-anleggene hadde da ikke vært bygget ved sjøen i et slikt jordskjelv-herjet område. Det som er iferd med å skje der er rett og slett kalkulert risiko og ingen ulykke. En elendig kalkulert risiko hvor det ikke hadde tatt høyde for jordskjelv med etterfølgende tsunami. I tillegg får man flere etterskjelv som fører til totalt tap av all kontroll. Mennesker som jobber ved reaktorene nå ofrer sitt eget liv for å forhindre noe som ikke lar seg forhindre. Kun vind og vær er har kontroll over spredningen nå.

    Leste på NRK-Troms/Finnmark at du ikke er redd. Da må du være totalt vet-laus. Realiteten er at en slik fare vil man ikke utsette sine verste fiender for engang. Og du er der frivillig………….

    Vel, det er for seint å klage når komplikasjonene visere seg senere i livet. Komplikasjoner som blod-kreft og barn med misdannelser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s