Nytt jordskjelv

Akkurat nå sitter vi hos Aolai. Vi kom hit for å planlegge hvor vi skulle gjøre av oss. Midt i planleggelsene kom et nytt jordskjelv!

Først trodde vi jordskjelvet kom fra Shizuoka, som var nettopp nå. Det var målt på 6,0 eller noe som det. Men i følge Shun, tok vi feil. Og episenteret til jordskjelvet var faktisk her! Men det var på 2.0 på skalaen… Men alikevel… Jordskjelv her også? Hmm….

Jordskjelvet i Shizuoka har stoppet togene i Shizuoka områdene for nå.

Har forsåvidt hørt en del folk, japanere, i løpet av dagen som snakker om at det sies at det skal komme et stort jordskjelv i Osaka området også.

Jeg blir så stresset! Vet ikke hvor vi skal dra heller. Og vi bør tydeligvis bestemme oss fort. Kan virke som om jordskjelvene iverksetter jordskjelv flere steder.

I tillegg er alle studentene fra Nederland kalt hjem…

Om ikke det var nok, så regner det ute også nå. Så folk vet ikke om de tørr gå ut eller ikke. Men jeg tror ikke regnet her er farlig, ikke ennå iallefall. Kan ikke ha kommet hit allerede- Tror jeg.

Har kronsik hodepine av stress nå.. Og vondt i nakke og skuldre. Stakkars stakkars Japan-landet mitt :( Jeg er lei meg…

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Nytt jordskjelv

 1. Fin blogg fra Japan! Beundrer japanerne, de opptrer med verdighet selv om situasjonen er forferdelig. Men vær forsiktig!

 2. Geir says:

  Hvis du har mulighet til å komme deg vekk så gjør det! Det der er ingen spøk. Dersom du i senere tid får plager av noen som helst art som følge av stråling så kommer du til å angre bittert på at du ikke reiste. Radioaktiv stråling kjenner ingen landegrenser. Kom deg vekk om du kan!

 3. Liv Elin says:

  kan du ikkje bare dra! et eller anna sted! no! æ e så redd førr dæ! æ bare gråter!

 4. Benedicte says:

  Nå syntes jeg situasjonen begynner å utarte seg slik at jeg hadde dratt et annet sted nå, endten hjem eller til korea som du snakket om. Hvetfall til situasjonen roer seg. Vær forsiktige og ta vare på dere selv! :O

 5. Håper alt ordner seg !!

 6. Karoline says:

  Hvor du skal gjøre av deg? Du skal reise HJEM! Kom kom.. Alle nyhetssendinger sier at dere må komme dere hjem så fort som mulig. Dont be a smartass:p Står med åpne armer på gardemoen når du kommer<3

  • wictorianart says:

   Haha, søta! Jeg kommer ikke hjem:P Haha. Men sier ikke nei takk til en karoline som står med åpne armer på flyplassen i Norge i August! :D

 7. Miina says:

  uffe! er nok best å bare reise ja. Reis før det blir til at du ikke kan reise liksom. For nå har evakueringen begynt fra mange forskjellige land, så det blir nok snart veldig vanskelig å komme seg ut av Japan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s