Kan det bli varmt snart eller?

På et tidspunkt, blir faktisk Japan også kjedelig. Eller det vil faktisk si, når du har gjort alt som kan gjøres, som ikke koster penger; Da er Japan relativt kjedelig igjen. Så Japan hadde nå kanskje vært veldig spennende, om jeg bare hadde hatt penger nok til å dra rundt omkring.

Nå som jeg har fått jobb, kan det jo hende at det endrer seg litt. Det kan se ut til at jeg blir i Japan til i August, siden jeg tenker å jobbe her hele sommeren, om jeg får nok arbeid. Og så er den foreløpige planen at jeg skal innom Korea før jeg drar til Norege.
Uansett når jeg drar hjem, så har jeg lovet å dra til Korea før jeg forlater Asia i alle fall.

Om jeg da skal være her så lenge, så håper jeg da virkelig at jeg har råd til å reise til steder jeg ikke har sett ennå. F.eks Nara og Hiroshima. Nara er egentlig ikke dyrt å dra til, det er vel bare min latskap som gjør at jeg ikke har kommet meg dit. Beppu (Japans varmekilde-paradis) er også et lite reisemål.

Shun med familie

Vel, jeg har virkelig bare studert i det siste. Søndagen går som regel til det. Og jeg har egentlig ikke vært særlig flink og kreativ til å ta flere bilder. Men jeg har bestemt meg for at resten av denne uken, skal jeg være flinkere til å snappe med kamera.

Mitt vakre vakre vaaaakre maleri, laget på 5 minutter i Sumi-e klassen.

I går ble det godis-spising på meg og Jay. Fordi jeg hadde en super dårlig dag. I og med at ”Anki” (et pugge-program) ikke funket som jeg ville. Og da var jo jeg i ferd med å ta helt av på, biblioteket, i raseri. Jeg hater faktisk datamaskiner når det skal brukes til studering, har jeg funnet ut. Det gjør meg skikkelig sint! Jeg vil liksom ha noe som er ”ekte” å pugge til. Selv om jeg vet at Anki er veldig nyttig. Så for dere som ikke har hørt om det, så kan dere jo søke på ”Anki” på google og se om dette er noe dere takler.

Da jeg kom hjem, skulle jeg tegne- Fordi jeg hata Japan, verden og Japansk og hvertfall Japansk. Og pc’er da. Men så hata jeg tegning også, for det fikk jeg heller ikke til. Og da satt jeg der da, som en fem-åring og klaget over at livet mitt var super forfærdelig, for jeg hadde jo ikke noe å gjøre, jeg. Stakkars meg, ja. Gå å legg deg!

Jeg tenker også hver morgen; Ååå, nå skal jeg ut å jogge, jeg. Men nei takk. Etter 3 minutter konkluderer jeg med at dette er bullshitt! Så da starter jeg å gå i stedet. Som for så vidt er mye mer fornuftig, i og med at jeg har en lapp i lomma med japanske ord som må huskes. Og da slår jeg jo to fluer i en smekk. Og for en jente som ønsker at det skulle vært 100 timer i et døgn, så er det å slå to fluer i en smekk– Veldig viktig.

Jaja! Det er snakk om å gå ut på klubb i helga. Men skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Jeg vil ikke! Jeg vil mye heller bruke pengene mine på noe som er morsomt! Så vi får se hva jeg finner på!

PS! Det kan faktisk føles/virke/se ut som at jeg har PMS disse dager. Stakkars Jay… VÆR GLAD DERE IKKE BOR MED MEG!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Kan det bli varmt snart eller?

 1. Einar says:

  “Fordi jeg hata Japan, verden og Japansk og hvertfall Japansk. Og pc’er da. Men så hata jeg tegning også, for det fikk jeg heller ikke til”

  hehe, du får sagt det du Wictoria! Men, kan du japansk nå eller?

 2. Miina says:

  ååååå jeg blir så lei meg av at du ikke har det gøy :( jeg vet vi hadde hatt det dritgøy om jeg var der! Lurer på hvordan det blir når/om jeg drar tilbake, når du ikke er der :( Klubb er jo ikke så morsomt når jeg ikke kan danse med deg!

  Du burde lage en liste over alle tingene du egentlig liker med japan, så kan du se på den når japan er teit! :D

  • wictorianart says:

   Jaaaa, jeg kjeder meg egentlig ganske D: Og jeg vil ikke på klubb med en kar som skal sette seg å gråte på dassen igjen. Det er ikke snakk om Jay altså…..

 3. Liv Elin says:

  Der blei æ bekymra et øyeblikk gett…så førr mæ ei slemm Wicy som fikk han Jay t å gråte! lol Neida. Æ bare tulle. ;)

  E d ikkje no d virkelie Japan byne da? Når du har brukt opp alt d som e spennanes? Hm?

 4. Aniva says:

  Lykke til! hehe. Her er det snødøden og vinterdepresjon selvom det har blitt mildt -1 til 0 ish, sørpevær you knøw. La oss glede oss til haru ni naru… Glad i deg! Klem fra meg ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s