Random jobbintervju

Beklager dårlig blogging i det siste! Og jeg beklager på forhand at dette blir et bildeløst innlegg! Heh… Ehm…

Ja, på søndag hadde jeg og Jay hjemmedag. Til alle våre venners kjedsomhet. Det var rett og slett bare super digg!

Men utmot søndagskveld, var jeg i ferd med å ta av- av kjedsomhet! Og jeg hoppet rundt i leiligheten som et lite barn som ikke hadde fått oppmerksomhet på 1 uke. Etter rulling på gulvet, hyling, synging av norske barnesanger, grimaser og ulyder bestemte Jay seg for å ta meg på en luftetur, ettersom jeg ropte: “TUR TUR TUUUUUUUUUUUUUR!”

Så da gikk vi og surret utenfor leiligheten, og endte til slutt opp utenfor en ølmaskin. Så tok vi en oss en øl, og trasket hjemover. Vi stoppet der i mot uten for en restaurant fordi vi lurte på hva slags mat det var som var å finne her. Og da så jeg at de søkte deltidsansatte. Og akkurat da kom sjefen ut av butikken og sa; “vær så god stig på.”
Hvor jeg ristet på hodet og sa; “Eeeh, jeg bare titter på den her lappen du har her”

“Vil du jobbe?”

“Ja, men jeg er mr. utlending, såååeh… Jeg vet ikke helt hva mulighetene for det er?”

“om du vil, så kan du komme inn å teste ut hvordan det går å snakke med kunden vi har inne i restaurangen nå?”

“Ok!”

Og så satt jeg i en times tid å snakket med en kunde. Og det gikk jo fint. Så da fikk jeg beskjed om å komme på jobbintervju neste dag. Og alt dette foregikk jo selvfølgelig på japansk.

Jobbintervjuet var ikke vanskelig egentlig. Så jeg ble super lettet! Og før jeg visste ordet av det fikk jeg beskjed om å jobbe denne månden den 21 og 27.  Så vi får se hvordan det går! Jeg må jo trossalt huske å bruke høflighetsform når jeg snakker til kundene og det kan gå rett i dass om jeg ikke skjerper meg! Men la oss håpe på det beste!

Uansett! Jeg lover dere bilder i morgen! Og blogg. Selv om jeg ikke har særlig å blogge om, bortsett fra dette jeg nettopp blogget om da;P

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Random jobbintervju

 1. Liv Elin says:

  :D :D :D

 2. Benedicte says:

  Det er jo helt utrolig! Så sporty av av restauranteieren, har søk på masse jobb denne måneden uten hell, man skulle bare fått sjangsen til å prøve sånn som det! :D gratulerer med din første japanske jobb! :D

 3. silverfoxfangs says:

  Gratulerer med deltids jobben! :)

 4. Elli says:

  så fint at du har fådd dæ jobb :D

 5. Oi, så spennende! Gratulerer, og lykke til! :D

 6. awesome :D Ikke dumt ! Hei, du har enda ikke svart meg .__. (Hrumpppf :D)

 7. norrenee says:

  Så utrolig kult at du har fått deg jobb! :D Gratla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s