Ume matsuri- plum blossom festival

Denne helgen var det en liten festival i Japan. Som de fleste sikkert vet, elsker japanere å se på blomster som springer ut, og denne gangen var det plomme blomstene. Så vi dro til Osaka Slott for å se på dette fenomenet, i og med at de skulle ha en del plommetrær der.

Aolai hadde selvfølgelig invitert HELE Kansai Gaidai, eller, alle jentene på Kansai Gaidai. Og dette satte jo ikke jeg kjempe pris på. For det første så liker jeg ikke å være en gjeng på 30 personer som downser rundt på et sted og man bruker 2-3 timer på å vente på folk sammenlagt. For det andre, så får jeg angst om jeg skal bli kjent med nye folk, og alle er jenter. Da later jeg bare som at jeg kjenner ingen, og er for meg selv! Neida, jo da, neida!

 

Utenfor Osaka slott.

Meg, Aolai og Jayeon

Her har vi altså Osakajou, som jeg dessverre vet lite om.

Jay hadde jeg greid å overtale til å komme med oss- ved hjelp av suttring hjemme på futonen, btw.

Aaaah, så dette er altså det Japanerne tar av for!

Ja-ah, når man ikke har en hobby hobbyen din er å kjøre bil, sove og sånn, så er jo dette en slags fin ting å gjøre som en hobby- for Japanere.

Jaeyon i bildemodus

Sånn helt ærlig forstår jeg ikke hvorfor så mange japanere kommer får å se blomster springe ut.  Det er jo pent og se på, jeg nekter ikke for det, men likevel så skjønner jeg ikke hvorfor hele japan kommer!? Og tar helt av! Dette er jo nesten som 17-mai!

Etter at japanerne tar masse bilder av blomstene, må de jo spise lunsj under trærne også!

Andre mennesker kommer for å male landskapet.

Til tross for at Jay ikke ville være med først, så var han super fornøyd. Selv om han påstod at han hadde jo vært på alle festivalene i Japan i fjor, så han trengte ikke å se noe av dette. Men vi skjønte jo fort at han ikke har sett Plumme-festivalen altså, for han var jo positivt overrasket.

Gammel mann med rosa kamera <3

Blomsterfall

Meg oppi det hele!

SE HVA JEG FANT!!!!!! En mann med undulat! Hvordan det der er mulig
, at fuglen ikke stikker av og sånn, det skjønner jeg ikke. Jeg mener…
Hadde _jeg_ vært en undulat så hadde jeg jo fløyet
til mars med en gang jeg fikk sjangsen!

Men den tok seg en prat med Aolai i stedet da.

Uber fornøyd!

Jeg stjal denne jenta med meg hjem, og skal aldri gi henne tilbake! Super søt jente <3

Flere malere!

Så var det visst ”la oss ta med oss alle dyrene våre på plommefestivalen, og putte dyrene på alle utlendingene som er der, sånn at vi kan få en unnskyldning for å ta bilde av alle utlendingene MED fuglen vår på, ja! Og så lager vi sikkert et fotoalbum av ”fuglen min og utlendingene” og viser det til alle kjente og kjære, og gjerne folk vi ikke kjenner også”

DØ DØ DØ! Den dreit på meg…..

Men se på DETTE dere!!! Wow, jeg bare elsker det! Øl med pynt på- for sesongens skyld!

Uuuuh! La meg ta disse søtnosene med meg hjem!
Denne jenta stod å stirret opp på slottet!

…. Ingen kommentar!

Vi tilbrakte timer på en kaffe der vi snakket litt, men så måtte jeg sitte å høre på Aolai og Jay som diskuterte kristendommen da. Det var interessant den første timen. Men så ble jeg lei. For Jay forklarte hvorfor han ikke lengre trodde, mens Aolai motargumenterte det de sa og sånn. Og da puttet jeg bare musikk i ørene og danset litt for meg selv.

På kvelden, dro vi til Eddie- Min homofile venn fra USA, men som bor og jobber i Japan. Og som ligner på Spunge-bob OG har verdens beste humor. Han er gal, gal, gal!

Kyaaa, det var en lang dag! Men absolutt verdt turen! Neste på planen fremover er å utforske en park som er her i Hirakata! Så det skjer vel til helgen tenker jeg. Og om en måndes tid blir det nok litt sakura blomster og sånn!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ume matsuri- plum blossom festival

 1. Benedicte says:

  nei nå drar jeg til japan på rappen. Snøen her smelter nok ikke før i juni!

 2. norrenee says:

  Det så veldig kjekt ut! Utrolig nydelige blomster! Men jeg trodde ikke at det var så stort, det med de trærne. xD
  Den bygningen på bilde tre var fiiin.<3 Ble helt fascinert her! :D
  Hahaha, de chihuahua'ene! XD Og med solbriller og hele pakka! Flott blinkskudd! =P

 3. Ida says:

  Ta med noen trær hjem til meg er du snill? De er så vakre!

 4. Nilenna says:

  Så mange flotte bilder! ^^ Jeg får så lyst å reise og oppleve det samme! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s