Kerrigan WIP og diverse

Tegnejobb^^

Leker meg litt med perspektiv her igjen. Vanskelig dame å tegne. Eller ikke å lage skisse til og sånn, men når jeg skal legge til farger og alt sånn, så blir det nok ganske vanskelig tror jeg. Men vi får se hvordan det går!

Åååå, jeg må legge meg nå! Jeg vil ikke! På søndager er jeg alltid deprimert! Føler meg liksom uvell hele dagen, nettopp fordi jeg vet jeg må opp tidlig neste dag, på skole eller jobb. Fredag og Lørdag er liksom bare super hærlig, men så kommer søndagen og da er det ikke så morsomt. Man vet man har en viss tid igjen før det “ferien” er over igjen.

Har forsåvidt brukt så og si hele helga på å studere da, så har ikke skjedd så mye super fancy her i Japan. Litt bilder har jeg, da. De kommer på tirsdag ;D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Kerrigan WIP og diverse

  1. Liv Elin says:

    Wictooooria æ vet ikkje koffør d e men æ savne dæ vældi ekstra akkorat no! *knuuuuuuseklæmme*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s