Valentine’s

I japan er valentines day en stor dag. De har litt annerledes regler for valentines day enn det resten av verden har. De har den oppfattning om at det er jentene som skal gi guttene noe denne dagen. Eller faktisk ikke “noe”. Det er meningen at de selv skal lage sjokolade og gi til gutten de liker, eller kjæresten sin. Dette er jo en flott dag for japanere å innrømme ovenfor noen at de liker dem.

En månde etter, altså den 14. Mars, har de noe som heter White Day. Dette har jo Japanere selvfølgelig funnet opp, for det må jo være en dag hvor guttene gir noe tilbake til jentene, sant?

Uansett, jeg er ikke sånn. Jeg er ikke romantisk, så dessverre fikk ikke Jay noe av meg. Så søt er jeg bare ikke. Jeg vurderer jo å prøve, men så blir jeg bare sånn; neeei, glem det! Jaja.
Menneh… Blir litt flaut om jeg får noe av Jay om en måneds tid, da…

Misa hadde laget sjokolade, til Yoshi, men det
er ikke fordi hun liker han. Yoshi har nemlig bursdag
på Valentines day.

Seungmoooo

Vi var innom Nose Ride, en Hawaiisk bar/restaurant, for å feire
bursdagen til Yoshi.

Salaten er meget prissatt! Nomnom

Fant disse tegningene i restauranten. Elsker tegnestilen til denne artisten.

Aolai and Misa, klare for middag!

Vi fikk pannekaker siden det var valentines day. Liker virkelig denne restauranten.
God service.

Vi bestemte oss for å ende feiringen med litt biljard.
Jeg ville jo egentlig ikke det, for jeg treffer jo ikke en
eneste kule engang!

Det snødde forsåvidt- igjen. Har vært utrolig kaldt de siste dagene!

Jay og meg.


Det er forsåvidt mye å gjøre i timene for tiden. Det er ikke det at det er vanskelig, men det er veldig mange ord å pugge i løpet av en uke. Iallefall denne uken er det litt for mange for å være ærlig. Jeg har også sett at jeg har en stor prøve en gang i uka, og frem til midt-term eksamen har vi en tale en gang i uka. Og jeg liker ikke å stå foran tavla og tale om ting jeg ikke kan på japansk.

Bortsett fra det, må jeg si at manga-klassen er veldig aktuell for meg når det kommer til tegning. Mer enn jeg ante. Lærer en del om tegneteknikker, hva japanere gjøre når de tegner Manga osv. Ganske interessant faktisk. Forhåpentligvis skal jeg vise dere litt nerde-ting etterhvert.

 

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Valentine’s

 1. silverfoxfangs says:

  Er ikke like omfattende valentines dag i norge som i japan, så skjønner hva du mener. Jeg synes man istedenfor å ha en kommersiell dag er bedre å vise affeksjon når man kan til den man er glad i gjennom året :).

 2. Heh, litt annerledes fra “vår” variant, ja.. Men det høres nå koselig ut. Her i Norge føler jeg at det oftest er guttene som ender opp med å måtte ta ansvaret for å gjøre noe ut av dagen. Vet om jenter der ute som blir ganske furt om kjæresten ikke ordner istand noe koselig. Men men, er kanskje bare jeg som har denne oppfatningen ? .__.
  Av det jeg har skrevet ovenfor kan man derfor skjønne at jeg ikke synes at den japanske feiringen ikke er så dum ^^,

  • wictorianart says:

   Haha, jeg ser faktisk den tankegangen altså. Det er nok sant, at i NOrge, så forventes veldig mye av gutten! Systemet i Japan er i det minste fair!

 3. Rakel says:

  søtt! jeg lurer på en ting.. hvor gammel er du? og kunne du lagt ut, eller sendt meg (rakelmirakel@hotmail.com) et bilde du tegnte for hånd når du var 14/15? Du er helt fantastisk flink!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s