snow,snow!

Ååh, jeg blir litt gal av ikke å ha internett! Føler meg litt avsperret fra alt! Men på en annen side, så sparer jeg faktisk mye tid på det.  Brukte jo minst 3 timer på internett hver dag, da jeg hadde nett, men nå er det kanskje 1 time 2-3 ganger i uken.

På onsdag overnattet jeg hos Speaking Partneren min, Rika. Hun er så søt! Tror aldri jeg har møtte en japansk jente, som er så rolig. Det liker jeg.

I januar, i Japan, har de januarsalg- Som oss. Men de får på en måte gavetilbud i butikkene.
Rika fikk denne da hun var å handlet, og i den ligger det mange andre ting.
Jeg vil så gjerne ha denne kofferten <3 Den er så fin!

Direkte oversatt; Fat-nudler.

Rika

Jeg og Rika så 3 filmer, som jeg hadde leid. Veldig god trening å se japanske filmer uten tekst.
Forstår ca 80% av filmen, og det er jo ikke så ille!


Midt i filmseeing, kom Jay med favoritt isen min! Det er på en måte mochi iskrem. Utrolig god!

På torsdag hadde jeg igjen Sumi-e! Jeg er så fornøyd med det valget!
Det er kjempe morsomt å male, og tiden bare flyr av gårde!
Denne uken har vi øvd på strøkteknikk og å få kontroll på penselen.
For meg er dette veldig enkelt, men mange andre sliter mye.

Vi skulle øve litt på trykket på penselen, men jeg endte opp med å lage litt bambus.

På Torsdag kveld var det stor karaoke kveld. Vi fikk det største rommet de hadde på Karaokestedet,
der vi hadde greid å samle ca 25 personer. Var utrolig morsomt!


En ting som er litt synd, er at jeg ikke orker eller har lyst å synge karaoke når Miina ikke er med meg. Det er så flaut å synge når jeg er den som synger verst. Så jeg er ikke så veldig glad i å dra på karaoke lengre. Åååh, Miiina! Kom å syng med meg!

 

På Fredag var det en eller annen fri dag, så det var jo lang helg, da. Japanere har egentlig ikke veldig mange fridager, men de greier på et eller annet vis å ha sånn; Sportsdagen, barnas dag osv. Og de er gjerne på en fredag eller en mandag. Tenk om Norge også bare kunne sette fridagene sine på mandag eller fredag. Og det er forresten alltid en fridag en gang i månden, så japanere har langdag en dag i månden- som regel.

Det er blitt relativt kaldt i Japan igjen. Som dere kan se.

Jeg venter bare på våren, jeg! Fryser sånn!


Aolai hadde bursdag denne uken, så en haug av Kansai Universitets studenter endte opp med å gå ut på Giraffe. Som for meg, alltid er morsomt. Men kvelden ble litt… Ikke helt som planlagt etter som at bursdagsbarnet drakk litt for mye, og en annen venn hadde kjærlighetssorg og satt på do i 1,5 time og gråt.
Så kvelden endte på Mac Donalds, som vanlig, hvor jeg underholdt bursdags barnets 3 australske venner. Aolai har nemlig fortalt alle at hun har en gal Vikingvenn, som er en bitch. Så jeg gjorde mitt beste for å vedlike holde det stempelet. Og vikinghistoriene går som det suser. Jeg har forresten en drage som heter  ”Norwings”, og jeg dro til Japan med han.  Herregud, det får da være grenser! Jeg gidder jo ikke ta vikingbåten min- som alle tror.

Ellers har store deler av denne uken gått til å studere så mye som mulig, for å få et lite forsprang på japansken. Så det har vært en effektiv helg!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to snow,snow!

 1. Miina says:

  ååååå jeg vil synge karaoke!!! teite oslo har ikke gitt meg noe jobb ennå, så jeg har ikke pæng :(( dritt! vil leke med dere!!

 2. Petter says:

  Wictoria!!

  Jeg kan synge karaoke med deg en gang, så har du noen å synge bedre enn hvis du vil:P (bare vent til mars/april, vi har intensivsemester nå…)

  Av alle ting liker jeg forresten det siste bildet ditt her skikkelig godt!

 3. Aniva says:

  Brrrr…. nå er det 15 mainusu her. :) hihihi
  La osss glede oss begge til våren kommer og gjør at man har lyst til å være våken ^^ shoouuuu.
  Det høres egentlig litt fordelaktig ut å ikke ha internett på sett og vis. Da hadde jeg sluppet å bruke så utrolig mange timer på det mens sola skinner ute i det iskalde været. :P
  Det er forresten morsdag i dag! Har gitt mamma fotoalbum og minnebrikke og sånn! :)
  Også skal jeg dra å stå på skøyter i spikersuppa ^^ hehe.
  Glad i deg :) *Stor klem fra meg*

  • wictorianart says:

   ååååå! Jeg savner deg!! Jeg glemte morsdagen, jeg! Typisk meg!
   Internett er en bra ting å ikke ha! Men til tider er det utrolig irriterende å ikke ha internett, om det er noe jeg glemmer. Eller lurer på og sånn. Men er veldig tidssparende da.

 4. Hanne says:

  Fin koffert, jeg vil også ha en sånn! Hjemme i Norge (spesielt Tromsø) er det vanskelig å få tak i en koffert som jeg kan reise med uten å være flau fordi den enten er for stor eller for stygg.. Den jeg har nå er en gammel militærgrønn koffert i sånt ekkelt regntett stoff. Heldigvis reiser jeg ikke så mye, og hvis jeg skulle dra et sted rekker det langt med en ryggsekk :)

  • wictorianart says:

   Ja, det skjønner jeg! Japanere er så heldige når det kommer til å ha fine flotte ting! Jeg er sjalu!!! Skulle ønske jeg hadde masse masse penger så jeg kunne handle!

 5. silverfoxfangs says:

  Flotte bilder også denne gangen. Du får kose deg videre i Japan :). Skal passe på vikingshipet ditt i Oslo ;)

 6. norrenee says:

  Den rosa kofferten var utrolig sjønn! <3 De har masse rare og søte ting i Japan, det er digg!
  Det ser utrolig kjekt ut med sumi-e! Begynner med en gang å tenke på Mulan vettu. x)
  Nydeligt bilde helt nederst forresten. Fargene er så fine, og fokuset er veldig fint. ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s