Retard-Pokèmon

Jeg har konkludert med at; selv om det ser stygt ut, så vil jeg mye heller ha klærne mine utenfor klesskapet, enn inni. For inni klesskapet ser man jo aldri noe uansett, og da skjønner jeg ikke hva jeg skal ha på meg før jeg går ut døren!

Sånn ser det ut.


Jeg kjøpte også et speil, for det hjelper ikke å ha
klærne hengende ute av skapet for å se hva man
skal ha på seg, når man ikke ser om
man ser ut eller ikke.


Så vi hadde koreanere på besøk, 3 av de faktisk.
Og siden Jay også er koreansk, så var det en veldig
givende kveld for meg, ettersom alt foregikk på koreansk.
Og det eneste jeg forstår er; ”virkelig”, ”mye”, ”litt”,
”slutt”, ”motherf***er”, ”nå” osv.jeg har forståvidt brukt 3-4 timer på å studere det
koreanske skriftspråket, så nå kan jeg lese det. Men
hva hjelper vel det når jeg ikke skjønner hvordan
jeg skal uttale ting, eller ikke kan ord generelt.


Mos Burger

Mos Burger er en japansk burgerkjede, som i følge Japanere, er den beste burgersjappa i Japan. Og det tror jeg faktisk jeg skal være enig i. Av alle burgere jeg har spist, er burgerne der topp 2. Topp 1 er burgerne på Blå Rock i Tromsø- Uten tvil.

Okeij, dette var som cheesedoodles med sjokoladefyll utenpå.


Mmm<3


Hvorfor må folk røyke?

Om det er en ting jeg virkelig hater med Japan, så er det røykesystemet. Alt er så rart når det kommer til røyk. Du har ikke lov å røyke mens du går, og ikke kan du røyke hvor som helst- Ute altså. Du kan røyke i så å si alle restauranter, klubber, barer og karaoke osv. Men ute, der kan du ikke røyke, med mindre du finner de spesifikke områdene som er noen slags glassbur eller lignende, som du kan røyke i. Common! Hvorfor er det lov å røyke inne men ikke ute? Hater det!

Og asiatere, de tar faktisk ikke hensyn til om du røyker eller ikke. De driter rett og slett i det, og går ikke ut eller lar være å røyke hvis noen som de er med ikke røyker. Jay har i alle fall samvittighet nok til å skjønne at jeg ikke takler røyklukt da. Men det stinker generelt av alle som røyker. I alle fall i en times tid. Bah.

Uansett, vi måtte innom starbucks for å låne internett.
Eller, jeg betalte 14 norske kroner for en time med
nett. Det er jo ukult. Og siden jeg og Jay er fattige, så
kunne vi ikke kjøpe to kaffer, men en som vi delte på.

LOL !


Vi var innom Kappa sushi og spiste middag en dag også.
Sushi er for godt til å være sant. Særlig når to biter koster
rundt 7 kroner! Det er jo helt sykt egentlig!


Vel, I dag var jeg i Osaka for å møte min venninne, Shuko. Vi dro å spiste lunsj, og etterpå vandret vi rundt i HEP FIVE (et kjøpesenter) og tittet. Jeg blir litt gal, jeg, av japanere som bare hyle snakke til meg når jeg er å titter helt uskyldig i butikkene.
For det første så vet jeg ikke hva jeg skal si når de kommer og hyler med de nasale stemmene sine i øret mitt, og til slutt så ender jeg alltid opp med å fortelle at jeg er fattig og ikke har penger. Og da ler de og sier at jeg lyver. KOM Å SE PÅ ALLE KLÆRNE MINE MED HULL I, SOM JEG SYDDE I JULA, DU!  Jeg lyver jo aldri!

Når vi snakker om å lyve her… Jeg vet ikke om dere vet at de fleste koreanere er hyperkristne? Vel, de er det. Og går du ikke i kirka hver søndag, da er du ikke kristen, da.
Så har vi jo dette da; Jays mor, hun er kristen, sant. Jay er ikke.  Men han lyver altså til sin mor om at han går i kirka hver søndag her i Japan. Og ja, dette betyr altså at han må i kirka hver søndag, når han er i Korea. Så, da Jay var hjemme i julen, så fortalte han jo at han hadde kjæreste da. Og det første moren spurte om, var om jeg var kristen. Og han svarte at det var jeg, men jeg gikk ikke i kirka. Dette slo jeg meg jo til ro med, da.

Men så fikk jeg vite i går, at det var ikke helt sånn historien var. For Jay hadde sagt at, jeg gikk ikke i kirka, FORDI jeg var i Japan. Men hjemme i Norge, ja der gikk jeg i kirka hver søndag, der. Altså… Jeg var i kirka i fjor på julaften, og før det var jeg sist i kirka i en begravelse og konfirmasjonen min.
Men han har spurt pent om jeg kan late som at jeg er kristen for familiens freds skyld. *sukk* Vet ikke hva jeg skal si engang, jeg.  Min mor ler, og sier det er bra at moren til Jay vil ha meg i kirka.

Og over til en annen ting; Han har jo innrømt at han har kjæreste, men han har ikke sagt at vi bor sammen… Lol! LOL! L-O-L! For da synder han nemlig. Så hun tror jo at vi bare møtes på kafé og sånt. Vel, om han forteller at henne at vi bor sammen, kommer hun antagelig til å insistere på at vi skal gifte oss. Uansett, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kan skrive ”LOL” i dette avsnittet, så jeg skal prøve å la være.

 

Men nå sporet jeg litt av her! I dag var jeg nemlig innom Pokemon- butikken i Osaka. Og det var super spesielt. Plutselig var jeg 10 år igjen, og Pokemon var dritkult! Og jeg så alle figurene jeg noen sinne hadde hatt lyst på da jeg var i pokemon-fasen min. Og de hadde pokemon-alt! Og jeg og Jeff (som også var med) var bare i helt ekstase, mens Jay var flau og sa at dama og bestekompisen hans var ”Otaku”.

Jeg og Jeff løp rundt, pekte på alt, mens vi sa; ”Jeg hadde denne, og denne og denne! ÅÅÅÅ Se på den! SEEE!”

“…Noen… HJELP meg!!!!”

Ok! Legg merke til den levende pokemon figuren! Drit i Jeff!
Jeg vet ikke om han egentlig skulle være en pokemon, men
noe annet enn et menneske prøvde han å være i alle fall.
Han hadde faktisk en revehale ut av buksa! Og den stod
rett ut, og alt var bare rart og jeg kunne ikke
la være å stirre.

Dette er min og Jeffs nye pokemon favoritt. Det er en ny
pokemon! Men vi likte den fordi det er retard-pokemonen!
Og jeg ville veldig gjerne kjøpe noe som var retard-pokemon,
men jeg konkluderte med at den mobilpynten for 500 yen også
kunne gi meg lunsj for 2 dager om jeg lot være å kjøpe den,
så da endte jeg opp med å velge maten i stedet.

Men Jay lovet at når vi fikk penger, fra et eller annet sted,
så kunne vi dra å kjøpe retard-pokemonen! Da skal
jeg kjøpe den største retard-pokemon-bamsen.


Btw, ekleste maten; Sjokolade-pizza! Med ost og
hele pakka! YUK! Aldri igjen!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Retard-Pokèmon

 1. Sigmund says:

  DE har faktisk et pocemon senter i japan… of course!

 2. Sigmund says:

  Mos Burger- japans finest burger and…. coffie?!!

  Jeg liker å ta en kopp kaffe til en deilig fettet burger.. hehe!

 3. Heidi says:

  æsj, jeg tåler ikke røyk. jeg hoster bare noen røyker sånn to meter unna. :(

  jeg lollet ganske mye av de kristengreiene. XD min mor er også kristen men hun mener at folk skal få tro på hva de vil. og det er bra siden kjæresten min er ateist. 8DDD

 4. kim danial says:

  åååå så kult

 5. tamuchan says:

  dn Pizzaen hørtes…..disgusting ut blæh
  seff har dæm pokemon senter i Japan xP haha så huge ut…fikk litt(vældig) lyst t å skjække dn ut :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s