Keedan finished?

Ok, om Haley er fornoeyd med tegningen, saa tror jeg at jeg er ferdig naa.

Translation: ok, if Haley is pleased with the drawing, I’m finished now- I think.

 

Om jeg ma komme med litt personlig kritikk, saa er jeg noedt til aa jobbe med ansiktsuttrykk og faa folk til aa se litt mindre robot ut. Det er litt for lite mykhet i de kroppslige bevegelsene. Men det kommer seg nok etter hvert.

Saann bortsett fra det var det veldig morro aa jobbe med denne tegninga. Utfordring.

Andre nyheter: Ikke lett aa blogge uten internett. Kan hende jeg tar meg turen ned til starbucks i kveld og blogger derfra, om ikke blir det mandag. Faar ikke brukt internett paa skolen foer mandag, saa da er det ikke helt enkelt.
Sliter fremdeles sykt med aa snu om doegnrytmen min.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Keedan finished?

 1. Carina Renee says:

  Nydelig, Wic :) Liker spesielt måten du tegna vannet på.

  Håper du har det bare bra! Flytta for meg selv nå for et par uker sia, ganske uvant… Men trives da

 2. Ane says:

  Det ble kjempefint! :) Du fikk det tilogmed til å se våtere ut ^^ hehe! Settingen ble veldig fin, jeg kan være enig i at det er selve gubben som trenger mest work, men veldig fint for det! Ganbatte ne!
  Når det gjelder blogginga så finnes det jo sånn Msn program sånn at du kan jobbe med bloggen din off-line, for så å poste det på internett. Jeg har ikke prøvd det selv, så jeg aner ikke hvordan det funker med wordpress, men kanskje det hadde vært noe??
  Sorry hvis det er et helt tard program som ikke funker sånn som jeg inbiller meg i det hele tatt. lol!
  Glad i deg!!!
  Stor Klem!

 3. Helene says:

  nydelig resultat! Enig i at ansiktsuttrykket er den eneste minusen. Vakker bakgrunn! Er imponert over mengden tid du legger ned i et bilde :) Jeg holder som regel ikke ut mer enn en dag eller to på et…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s