Let’s start Japan 2011 with strange ice cream <3

Endelig er jeg et sted med Internett. Dere skjønner, hjemme hos meg og Jay, så har vi ikke Internett lengre. Vi hadde jo egentlig aldri internett i utgangspunktet, men vi lånte naboen sitt Internett siden han ikke hadde passord på nettet sitt. Men plutselig har naboen blitt smart, og bestemt seg for å være egoist… Jaja… På skolen er det iallefall Internett, da.

Åh, det var så mange inntrykk da jeg kom tilbake til Japan. For det aller første var jeg glad for at jeg fremdeles levde, for det andre lukter Japan hjemme og etter en time ble jeg faktisk sulten! Som er ganske utrolig, for matlysten min var elendig i Norge og jeg greide ikke spise så mye til tider. Spesielt ikke den siste uken. Men hodet mitt bare suste med ideer om hva jeg ville innta i Japan. Ikke rart jeg legger på meg her, egentlig.

Dette var jo noe av det første som møtte meg da jeg
skulle ta toget fra flyplassen. Og jeg ble glad. Dette
er altså toget som er under rydding/vasking. Og det
skjer hver gang de er på endeplassen. Da flyr det en liten
japaner inn i hver eneste togvogn og racervasker.

I love Japan railway <3

Mens jeg ventet på at Karoline skulle bli ferdig med prøven sin, trasket jeg rundt på Tokyo Stasjon og fikset litt mobil-greier og sånn. Det viste seg at det skulle bli mye lengre ventetid enn jeg hadde trodd. Fordi, en Japaner hadde bestemt seg at denne dagen, var dagen hvor livet hans skulle ende- foran toget. Heldigvis ikke foran selve toget til Karoline, men på togbanen på vei fra Karro, inn til Tokyo. Ja, så da ble hele Japan påvirket av dette, da. Dette er forresten de eneste gangene togene er forsinket, når folk dreper seg foran de. Og det skjer iallefall en gang om dagen.

Jeg fant jordbær i potter… For å ha hjemme i stua?

Som vanlig, når jeg kommer til Tokyo, drar jeg jo til den samme kafeen- for å spise verdens beste kake. Jeg husker jo aldri navnet på den kafeen, men jeg vet hvor den er og det er jo _det_ som teller. Jeg er alltid litt redd når jeg tar med meg nye mennesker dit, siden jeg sier til alle at det er verdens beste kake. Enn om andre ikke syns det? Men det ender alltid opp med at alle er enige. Iallefall nordmenn!

Det har seg nemlig sånn at selv om kakene her i Japan ser super gode ut- så er det bare tull! De er nemlig ikke det! De er bare……. Luft og svampete? De er ikke noe liksom. Så man blir liksom kjempe skuffa når man kjøper kake da, for alt smaker jo likt og det er jo uansett bare luft. Men denne kaken, som de har på denne kafeen, den er bare jah! Den ligner en pai for oss nordmenn, men tydeligvis tarte for australere!

Og nå lurer dere sikkert på hvor snakket om Australere kom fra? Jeg inviterte Aolai og eks-kjæresten hennes? Eller hva nå enn han var, for det skjønte vi ikke.

Aolai og Karro.

Her har vi pynten i kafeen! Den er alltid annerledes
avhengig av hvilken årstid det er.

Kaken <3

IKKE RØYK MENS DU GÅR!

Gjør du det, så må du faktisk betale bot.

Jeg og Karoline hadde lenge en plan om å dra til et fantastisk sted å spise iskrem. Og ikke bare hvilken som helst iskrem, men iskrem med masse discusting/rare/Jeg må bare spy- iskremer. Og da måtte vi forflytte oss til Ikebukoro og Sunshine city.

Aolai og duden hennes som jeg ikke husker navnet på.
Iallefall så er han koreansk, så han heter sikkert Kim.

Namjatown! Her er iskremene!

Icecream City.

Burde jo egentlig het Icecream Heaven.

Her er litt forskjellige iskremer;

Miso Noodle-is

Løk-is

Ål-is

Ris-is

Oksetunge-is

Gammelsmak-is.
WTF??

Jeg og Karro kjøpte 4 is hver. Her har vi; tofu-, oksetunge-, miso-, øl-, kull-,
mysteriefrukt-, oste- og blekksprutblekk- is.

God blanding!

Jaaa, vi ble ikke helt enige om hvilken is som var verst. Jeg går for oksetunge eller
miso. Men… i Oksetunge-isen var det biter av noe jeg tror er kjøtt. Seff oksetunga
da. Og øl-isen smakte bare helt øl! Jeg likte kull-isen veldig godt, men du fikk belegg
av kull på tennene, så det var som å tygge masse småstein til slutt. Og så fikk man
grå tunge!

Om dere vil lese Karro’s versjon av dagen, går dere hit.

 

Så gikk turen hjem. Og på stasjonen i Kyoto ventet Jay og Jeff på meg. Det var så snilt av de å komme <3 Jeg ble selvfølgelig kjempe sjenert når jeg så Jay, siden jeg ikke har sett han på evigheter, men det gikk seg jo til etterhvert. Jaja, nok om det!

På lørdag dro jeg, Jay og Jeff for å handle. Jeg har kjøpt litt møbler som jeg trenger; Speil, mykere futon (japansk madrass-ting), klesstativ og en japansk stol. Alt det kom på under 1000 kr. Kjærlighet til Japan <3 Dere kan få se bilde av det senere.

 

Jeff handlet også litt ting til sin leilighet.

Jeg greide å overtale Jeff å kjøpe den rosa ris-
kokeren! Og da ble jeg glad. Litt lei meg for at
jeg og Jay allerede har riskoker nå, da.
Men men…

Åååh, ROSA <3 Jeg bare elsker rosa ting!!!

Seriøst!!?! Er ikke dette bare helt fantastisk!? Jeg tror seriøst
jeg skal kjøpe en liten kasserolle eller to når jeg drar hjem til
Norge. Jeg må jo bare ha dette! (Hvis jeg har penger igjen, da)

Ja, Jeff! JAAA!!! Kjøp den!!

SHIBAL! Er vi ikke ferdig snart??? Jeg er lei!

Jeff var hvertfall glad for kjøpet han hadde gjort!

Vi hadde en flott lørdagskveld hos Jeff, der han laget kjempe god
guacamole!

Jeg og Seungmo brukte hele lørdagskvelden på å hjelpe Jay med push-ups!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

17 Responses to Let’s start Japan 2011 with strange ice cream <3

 1. Benedicte says:

  Det jeg elsker med japan er at de plutselig har hele hjørner med bare rosa ting!

  Aww jeg savner kafeen med de fantastiske kakene!

 2. Miina says:

  nlehlahvlahgtlsrhg!!!!!!!!
  Det er jo BARE jeg som mangler jo T___T

  Hvilken butikk var dere i forresten? Den med rosa kokeutstyr.

 3. Karoline says:

  HAHA de filmene, jeg dør på meg! Det var MORO. Spesielt med den hyggelige heismusikken i bakgrunnen.
  Godt å se at du er tilbake til ditt vanlige liv med å ri på drager og slikt :3

 4. Carnivora says:

  hahaha, eeew. Merkelig at kull sku smake godt…

 5. Pingback: Besøk på galehuset… « Japanlando

 6. Hahhaah, det er kanskje de sykeste smakene på is jeg noen gang har hørt om.. Japan, det eneste jeg sier! Men jeg liker det :)
  Høres ut som du er glad for å komme tilbake :) Lykke til med studiene dette semesteret !

 7. Benedicte says:

  haha jeg vil også dra til det is-stedet! Men det var jo noen forjævlige smaker dere hadde valgt også da! oksetunge og kull wtf. xD

 8. silverfoxfangs says:

  Er nok noe forskjell på t-bane køen i Norge og Japan ja.

  Det mest orginale ikke røyk skiltet jeg har sett på lenge =D lol

  Mange orginale is krem smaker må jeg si ^^.
  Sa de hvor mange forskjellige smaker de hadde tilsammen totalt i Namjatown ice cream city?

  Pen sketch btw :)

  Klarte Jay mange push-ups?

  Ps. Må si du valgte en intressant tittel på blogg inlegget :P. “Strange ice cream” ;)

 9. Og et spørsmål: Jeg har fått et inntrykk gjennom bloggen din av at det er mange norske jenter som har reist til Japan. Men hvordan er andelen gutter?

 10. Nilenna says:

  Så koselig det så ut. Alt sammen. Fin tegning lenger ned og, du som har laget? :)

 11. Ane says:

  AAhhh! Hvorfor kunne ikke våre tog og stasjoner vært så skinnende fantastisk rene og pene ^^ :) Er litt lei av å holde pusten når jeg går til T-banen på jernbanetorget pga urinlukt. GROSE!
  Sånne potter med jordbær er så koselig! :) Tenker på Engelske kokkeleringsprogrammer med en gang, sett mye sånt der!
  Det var mye skumle iskremsmaker altså! Det er sånn at man nesten må tenke “middag!” eller “øl på byen!” eller noe sånt for å tørre å smake, :P Tommel opp til dere modige prøvesmakere. Moro at dere tok film av det :)
  Hehe! fint at du koser deg hjemme med hele den gale guttejengen igjen da :) Jeg vil OGSÅ ha ROSA riskoker! ^^ lol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s