Keedan WIP VII

En liten closeup på denne karen^^ Har ennå et lag til på håret hans, som jeg holder
på med nå. Så må jeg nok få han til å se litt snillere ut, selv om jeg foretrekker han sånn
som dette!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

16 Responses to Keedan WIP VII

 1. Lisa says:

  Hei! Jeg heter Lisa og jeg kom over bloggen din via Carina Renée som jeg var nabo med i Trondheim. Tenkte jeg fikk svare siden du spør så pent da vettu. Det jeg liker best med bloggen din er kunsten, selv om jeg har muligheten til å se den på deviantart er det mer gøy å se og høre om den her. Syns også det er festlig å høre om livet ditt i Japan. Gøy med folk som gjør litt fresh’e ting.
  Ang. hvor ofte du blogger, syns jeg faktisk du blogger ganske ofte! Følger flere utenlandske kunstblogger og der er det langt færre innlegg per mnd.
  Så stå på, kos deg!

  • wictorianart says:

   Hei! Det var kjempe koselig å høre! *superhappy*
   Men det er koselig å høre at du liker kunsten min, har jo drevet med dette hele livet, så da er det fint at folk interesserer seg for det. Til tider er det bare så vanskelig å vite om man skriver “rett” i forhold til tema osv. Om det er interessant nok for folk osv. Hvis det skulle være noe, så er det bare å kommentere og spørre, også hvis det er noe man lurer på i forhold til Japan osv.

 2. Lisa says:

  Whops! Kommenterte feil innlegg, det var så klart til det andre innlegget ang blogginga :D Kjekk kar da!

 3. Arakini says:

  Aww, han ser ut som sånn Zal Ahriman ser ut i hodet mitt. (Quantum Gravity bokserien) :3 Veldig pro!

 4. Hei! Dette høres kanskje sykt ut, men du er faktisk yndlingsbloggeren min! Du er ikke som de “andre” bloggerne der ute, du skriver MORSOMT og alldeles ikke kjedelig! Jeg har fulgt bloggen din siden starten, og jeg må bare beklage at jeg er forferdelig dårlig til å kommentere og gi tilbakemeldinger! Du er superflink, og jeg tror ikke det er noen som forventer at du skal blogge hver eneste dag! :) Jeg synes det er utrolig spennende å lese om forskjellene mellom Japan og Norge, og egentlig alt om Japan… haha! Men det er bare fordi du vinkler det på en sånn måte at vi får det fra en nordmanns side, men alikevell får man inntrykket av at du er ganske integrert der borte! Altså, du har Japanske venner osv, og det gir oss et innblikk i hvordan det egentlig ER der! Vi får sett det fra et annet perspektiv enn bare turistperspektivet (som vi ville fått hos feks. en annen blogg o.l)

  Men kjære deg, du må gjøre akkurat sånn som DU vil! :) Det er trossalt ditt liv, og din blogg :p Du skal leve livet og ha det gøy! Fokuser på studiene, så får heller bloggen bli noe som man tyr til når man har TID og LYST! :)

  • wictorianart says:

   :D Tusen takk for kommentaren! Det er super kos å høre! Jeg er beæret over at jeg er yndlingsbloggeren din, selv om jeg ikke greier å tro helt på det. Men tusen takk! En kommentar i ny og ne er hyggelig ;)
   Jeg er også bekymret hvis jeg ikke blogger ofte nok, tenker liksom at jeg kanskje mister lesere da. De fleste store bloggere babler jo om det hele tiden, og da tenker jeg; er det kanskje samme ståa for meg? Men det er fint å høre at det ikke er tilfelle da!
   Jeg prøver å skrive så morsomt som jeg kan, selv om det ikke er enklest. Til tider går det hull på tøvsekken min, men ikke alltid XD Hihi!

 5. (sorry, nå kommenterte jeg selvfølgelig på feil innlegg…..hahaha)

 6. mona says:

  Hei.

  jeg synes du er en kjempe flink tegner. jeg husker jeg elsket å tegne jenter da jeg var liten, men så tok det slutt for noen år siden. da mistet jeg interessen, litt trist egentlig, skulle på en måte ønske at jeg kunne fortsette med det.

  personlig synes jeg bloggen din er veldig oppmuntrende å lese. du skriver litt morsomt noen ganger, du legger ut fine tegninger og bilder. jeg har to faste blogger jeg leser, det er deg og Ida Wulff. ellers er jeg ikke blogg typen. jeg synes det du skriver om appellerer til folk som er interessert i japansk kultur og Japan generelt.

  Du skal vite at du er en dyktig tegner og blogger!:) ønsker deg lykke til videre:)

  • wictorianart says:

   Tusen takk! Det var veldig koselig å høre! Jeg er glad for at du leser bloggen min og følger med på kunsten min! Det er veldig koselig! :D Tusen tusen takk! Skal fortsette å blogge videre^^

 7. Ane says:

  Så flott det blir vennen! :) Det har vært kos å ha deg her, litt trist at du må dra så snart, for det ser jo ut som det blir lenge til vi ser hverandre neste gang. Gleder meg til brev fra Japan ;P Hehe! Glad i deg! Nå skal jeg “dø” på sengen min, sånn at jeg endelig ikke føler meg som et spøkelse :P Jeg er det fødte B-menneske. Lol! Stooooor Klem fra meg! Kommer til å savne deg!
  Ane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s