Åh, dere…. Nesten 2 år med blogging.

Det kan godt hende, at de fleste av dere har merket det, men jeg er helt vanvittig lei av å skrive blogg. Jeg eier ikke inspirasjon i det hele tatt. Og dette er ikke fordi jeg er i Norge, for dette startet en liten periode før jeg dro fra Japan.

De siste 2 måndene har jeg bare følt at det er stress å oppdatere bloggen min, og jo fortere jeg kan gjøre det, jo bedre er det. Jeg vet ikke helt hvorfor det er blitt sånn, men jeg mangler inspirasjon.

Inspirasjon til å ta gode bilder til dere, bruke flere timer på å redigere de, for så å bruke enda en time på å sette de inn hit og skrive noe. Gjerne vil jeg jo skrive noe som faktisk interesserer folk, og ikke bare noe random. En annen ting er at; Hvor interessert er dere i å se de samme bildene gang på gang, bare at hver gang dere ser de samme bildene på nytt så er det en ny dag, eller en annen tid på dagen osv.

I tillegg til å være personlig lei, og gi lite av meg selv, så merker jeg at jeg mangler folk rundt meg som inspirerer meg til å drive videre! Da jeg først startet å blogge, blogget jeg jo hver dag om mitt super interessante liv, og jeg kan tenke meg at dere ikke satte pris på det, og da hadde jeg heldigvis ikke så mange lesere heller. Så dro jeg til Japan, og da var det jo som regel noe å ta bilde av hele tiden, og der hadde jeg Kine og Benedicte som drev meg videre- Vi hadde liksom en felles hobby der vi alle tok bilder og gledet oss til å se hverandres bilder. I Japan denne gangen, hadde jeg Miina, som drev meg fremover.

Men nå er jeg liksom bare meg, som skal se det morsomme i alt, arrangere bilder. Og tro det eller ei, det tar faktisk på å skulle tenke på å ta bilder av alt og alle, fange øyeblikket og redigere bildene senere slik at de ser delikate ut for dere. Det er slitsomt, og hver gang jeg gjør det tar det tid av studietimene mine også, men det er jo noe jeg har ofret for denne bloggen fordi jeg vil fortelle alle andre hva det vil si å være i Japan og generelt andre steder jeg opplever.

Mye har dere måtte oppleve med det turbulente kjærlighetslivet mitt, dere som har fulgt meg siden dag en. Hva skal jeg si? Jeg er vel ikke en jente som får det til å fungere ennå. Det har jo forsåvidt også gjort at jeg prøver så godt jeg kan å la være å dele kjærlighetslivet mitt med bloggen, for før eller siden går jo dette forholdet også til helvette. Og da er det flaut da, og måtte skrive enda en gang på bloggen sin at; Nei, dette funket visst ikke. Og enda dummere er det å se tilbake på alt man skrev om det forholdet og det mennesket- se på sine egne tanker om at man trodde jo dette skulle fungere, og blottlegge det til dere.
Men når man flytter inn hos et menneske er det litt vanskelig å legge skjul på kjærlighetslivet sitt I guess.

Så har vi det der da; Hva vil dere egentlig ha meg til å skrive i innleggene mine? Jeg føler ofte jeg får litt lite respons på det. Jeg har mange kjære gode lesere og venner som kommenterer, men det er da flere der ute som sikkert har noe å si om innholdet i denne bloggen? Om dere ikke liker det jeg skriver osv, går det ann å si det på en hyggelig måte. En ting skal sies; Jeg føler selv at jeg skriver helt sinnsykt kjedelig, og det er vanskelig å være morsom og å være sarkastisk uten å bli tatt for seriøst.

Jeg sier ikke nå at jeg skal slutte å blogge, jeg holder det nok gående- Iallefall ut oppholdet mitt i Japan. Men jeg får bare beklage om jeg ikke orker å oppdatere bloggen så ofte som folk kanskje vil.

Det hadde også vært fint å få vite om alle de hyggelige menneskene som er innom å leser bloggen min! Det er ca 300 mennesker inne her om dagen, og jeg lurer faktisk på hvem dere er, jeg!

Og jeg vil avslutte med å takke alle de som leser bloggen min, ser bildene mine, legger igjen kommentarer osv. For dette setter jeg utrolig pris på! Det driver meg virkelig videre og får meg til å ofre så mange timer av døgnene mine til å ta frem kamera og gjøre alt som skal gjøres med etterbehandling osv. TAKK! Love you like AMAGAD!

Elg?

Jay sa nemlig at de hadde rød elg i Korea :P

meg og bestemor på scooter tur!

Ok, denne skulle jeg uploade da vi var på vei til en klubb da jeg ennå var i Japan. Men Nettet streika, så det funka ikke D:

Jeg, Asaki og Karro på sparketur.

Vel, dette er det jeg har å vise dere nå liksom. Har ikke vært særlig entusiastisk med kamera! Og btw så er jeg i Oslo nå!^^

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

37 Responses to Åh, dere…. Nesten 2 år med blogging.

 1. Helt normalt å ha noen mindre inspirasjon over lengre tid. Dette gjelder spesielt med tanke på så mye som du blogger :)
  Litt usikkert om at alle lesere har tid til å lese bloggen for ofte heller. Innleggene blir garantert mer intressante jo mer som er pakket inn i dem per innlegg, samt kan det være forfriskende med lengre pauser iblant.

  Mulig du vet hvem jeg er, men kort fortalt er jeg på deviantart, har truffet deg på solskogen, bursdagen hos Ane, på Soracon for å nevne noe (samt kjøpt en del kunstverk av deg) :)

  Koselig at du er i Oslo btw. Mange hilsner om vi ikke sees når du er i byen ^^.

  • wictorianart says:

   hihi! Jeg vet hvem du er Christian ;) Så det er ingen tvil om det! Setter alltid pris på kommentarene dine, de er så hyggelige! Glemmer ikke deg, vet du! :)
   t
   Ja, det er litt slitsomt! Heh, vil gjerne ha mer inspirasjon til å ta bra bilder igjen. Er ganske frustrerende denne tilstanden XD Er ikke vant til å ikke ha inspirasjon og driv til ting! Ja, jeg er ikke i Oslo lenge, da. Drar til Japan Torsdag morgen igjen!

  • wictorianart says:

   hihi! Jeg vet hvem du er Christian ;) Så det er ingen tvil om det! Setter alltid pris på kommentarene dine, de er så hyggelige! Glemmer ikke deg, vet du! :)
   t
   Ja, det er litt slitsomt! Heh, vil gjerne ha mer inspirasjon til å ta bra bilder igjen. Er ganske frustrerende denne tilstanden XD Er ikke vant til å ikke ha inspirasjon og driv til ting! Ja, jeg er ikke i Oslo lenge, da. Drar til Japan Torsdag morgen igjen!

 2. Carnivora says:

  haha, artig å høre dæ prate nord norsk:) Like når du lægg ut videoa, spesielt i japan, men og ellers. Syns og det e artig å se wip innlegg om tegninge og div. Interessant å lese om ting du legg merke til i den japanske hverdagen, som du stusse på eller ikkje skjønne. Føle æ lære mye om kulturen ved å læse bloggen:P Du træng absolutt ikkje oppdatere hvær dag. Enig med silver at det blir mye meir interessant å læse når du har innlegg med mye innhold:)
  Syns du e vældi flink å skrive :D

  • wictorianart says:

   Åh, men det er bra å høre! Jeg har liksom lurt ofte på hva jeg bør gjøre. Oppdatere hyppig og ikke så mye eller få tatt litt bilder og skrevet en del. Men det er bra! :D Skal prøve å bli flinkere med å videoblogge litt. Vært dårlig på det D:

 3. Liv Elin says:

  Neineinei har du fådd dårli samvittihet førr d her åsså…ikkje bra! D e jo meningan at d ska være arti! Kanskje du burde bestemme dæ førr å skrive når du har løst istedenførr.

  • wictorianart says:

   Jaaa, jeg vet… Har drevet å pressa meg til å blogge en stund. Føler meg litt tom med hva jeg skal blogge om. Jeg føler jeg har tatt for meg mye med Japan, og vet ikke hva mer jeg kan melke av kua. Jeg prøver jo å finne ting også, men pengene lar meg ikke akkurat blogge om nye ting, ettersom jeg må lengre unna i Japan for å kunne fortelle om noe nytt.

 4. Martin says:

  Hei,
  Jeg er en ganske ny leser av bloggen din, men jeg har lest alt fra starten til nå, og man kan på en måte ikke få nok. Leste hele bloggen i juleferien. Selvom alle innleggene er like spennende, er det kjempegøy å lese uansett, og jeg gleder meg alltid til et nytt innlegg :-)

  • wictorianart says:

   Å! Det var koselig å høre, at noen faktisk vil bruke juleferien sin på å lese bloggen min<3 Jeg setter veldig pris på kommentaren din, tusen takk! Om folk gleder seg til å lese fler innlegg, gir det meg giv til å holde det gående! ^^

 5. Marielle says:

  Jeg følger deg med bloglovin og blir like glad hver gang jeg ser at du har skrevet. Ikke bare fordi du skriver og tar bilder av ting i Japan,fordi jeg ikke får dratt dit enda,og elsker å lære om det – du forklarer alt så bra!
  Bildene og videosnuttene er gøy og fine-og jeg kan skjønne at det tar masse tid og styr og energi på dette – og det setter i hvertfall jeg innmari pris på.
  Det at du har med ting om deg selv er bare positivt – syns jeg da – du blir så mye mer ekte da – det blir som å bli kjent med deg,som om du skriver til en venn – noe som er innmari koselig.
  Ja,jeg er fan :p – du veit jo hvem jeg er,selv om jeg aldri har møtt deg :p
  Jeg er ikke så flink til å kommentere i bloggen – men jeg leser hvert eneste innlegg :)

  • wictorianart says:

   Ååå, men jeg vet du leser bloggen min, og det er så koselig <3 Jeg syns du er flink å kommentere, jeg! Du er en av de som kommenterer hyppigst tror jeg. Jeg blir veldig glad når folk setter pris på det jeg gjør. Jeg ser jo seff at folk er innom siden og sånn, men alikvel så lurer jeg på hva folk tenker og sånn. Om folk ikke lurer på noe osv.
   Til tider er jeg litt redd for å dele for mye om meg selv, i tilfelle folk kommer til å dømme meg eller tenke feil om det jeg skriver- hvis jeg ikke uttrykker meg godt nok osv.

 6. Wolferey says:

  Hei! Første gangen jeg skriver på bloggen din, er mer en leser enn en som kommenterer, men jeg finner den veldig interessant, både når du poster WIP-tegninger og når du skriver om Japan. Er selv interessert i Japan/Japansk, så da blir det bare ekstra morsomt å se hvordan en hverdag er i landet.

  Er enig med de fleste at det er bedre med å lese innlegg med mye innhold, i stedet for at du stresser med å skrive sånn ca. hver dag.. kan tenke meg det tar på noe veldig! Jeg vil også gjerne høre mer om det å lære seg språket, hvordan undervisningen på skolen er i japan/norge (du går Bachelor i Japansk på UiO såvidt jeg har forstått?).. jeg har veldig lyst til å lære meg språket og jobbe et par år i spillindustrien der, så prøver å lære japansk på egenhånd via genki-bøkene, iphone apps og hva-enn jeg finner på internett ;p Skulle gjerne visst mer om undervisninga i norge o.l. :)

  • wictorianart says:

   Hei og tusen takk for at du leser bloggen min! Det er kjempe koselig for meg!

   Jeg får ofte dette spørsmålet av folk; hvordan det fungerer med timer, hvor jeg har studert japansk osv. Egentlig burde jeg faktisk lagd en sånn liten “om meg selv”-greie, der jeg opplyste folk om ofte stilte spørsmål sånn som dette.
   Men ja det stemmer, jeg går bachelor via UIO. Og genki bøkene er kjempe bra. jeg studerte selv på egenhand før jeg kom inn på UIO, og dro til Japan og pratet med den japansken som jeg hadde lært, og det gikk veldig fint! Elsker Genki-bøkene <3

   • Wolferey says:

    Genki-bøkene har vært utrolig gode til nå ja, spesielt på grammatikk! Ekke kommet så langt, er vel på kapittel 4 i første boka, men har satt som mål å studere japansk minimum 30min dagen, så kommer nok igjennom den i løpet av måneden ^^

    Har du 2 semester i Japan nå? Har tenkt litt på UiO og bachelor i Japansk selv etter jeg er ferdig med bachelorgraden min (bachelor i opplevelsesproduksjon og interaktive medier på HIHM) nå i år, ekke 100% sikker så prøver å finne ut så mye som mulig om den. Føler du at du lærte japansk bedre der enn ved å lære selv (og være litt streng på det :p)? Og kan du ha flere semester i japan? Stod vel 1 semester på UiO.

    PS: Om du mangler inspirasjon: hva med å blogge om hjemmeleksen din i japansk? lære bort kanji og setninger og sånt? da slår du jo 2 fluer i en smekk – gjøre leksa og blogge :p

   • wictorianart says:

    Du kan til sammen ha 3 semester i Japan! Det er bare 1 semester som er obligatorisk. De andre 2 er opp til deg selv, om du vil dra eller ikke.

    Jeg er faktisk ikke helt sikker på hva jeg syns, om det er best å lære selv eller ikke. Altså, det varierer jo på hvor streng du er med deg selv, eller hvor disiplinert du er. Men en ting er sikkert, og det er det at å ha en lærer som du MÅ møte 5 ganger i uka, hjelper mye. Da er du 100% sikker på at du hører japansk minst 2 timer hver ukedag. I tillegg til anime som man eventuelt ser hjemme.

    Haha, trooor ikke jeg får til å blogge om hjemmeleksene mine. De er forsåvidt kjempe enkle. Men takk for forslaget uansett! :)

 7. Miina says:

  men hva skjer med at du gjør så mye kult selv når du er oppe i føckings tromsø da? jeg kjeder livet av meg jo T_T

  Og jeg vil gjerne lese bloggen din selv om det bare står “i dag har jeg spist banan på skolen og så var jeg sur på en viss person” for det er jo nok grunnlag til at jeg kan ha noe å referere til når jeg prater med deg :D:D Mer trengs ikke!!

  • wictorianart says:

   Men hva har jeg gjort i Tromsø som er kult egentlig? XD Utenom tepartyet?

   Haha, skal skrive litt oppdateringer da :P LOL^^

   • Liv Elin says:

    du gjør kule ting førdi du e en finne-på-nåkka-åsså-gjør-vi-d-person! aldri nei i din munn, bare jaaaah d gjør vi!

   • wictorianart says:

    Haha! Det er forsåvidt sant!” La oss gjøre alt selv om det ikke går å ann gjøre!”

   • Miina says:

    du gjør da mye! snøscooter, opp på et fjell og se på utsikten. fest med folk, photoshoot osv.
    Jeg sitter for det meste bare inne på rommet mitt og sjekker facebook hele dagen fordi det er så lite å gjøre :(

   • wictorianart says:

    Haha! Du må bare GJØRE ting!! :D:D:D:D:D:D:D:D

 8. あさき says:

  ブログ読んでる読んでる。スパルカのムーヴィーいいねえ。小猿に会いたいなーーーー。今日楽しかったね!日本楽しんで、早くノルウェー帰ってきてね、待ってるよ☆

 9. Karoline says:

  Øøh, ja, jeg heter Karoline og kommer fra Tromsø men jeg bor i Japan nå da og jeg er visst en av de 300 som leser bloggen din…


  Jeg liker bloggingen din, jeg, søta :D Men det er ingen vits å anstrenge seg og føle at man MÅ blogge, da blir det bare stress. Men typisk deg å få dårlig samvittighet for sånt, sukk. Fortsett sånn som føler bra for deg :D
  Og apropos kjærlighetslivet ditt! Du blogger jo akkurat så mye du vil om det, men jeg vet at i alle fall ikke jeg sitter og dømmer det ut fra det du skriver på bloggen og synes du er teit og sånt! Skjønner at du ikke synes det er så moro å lese i ettertid, men bare å tenke tilbake på ekskjærester og alle håp og forventninger man hadde er vel heller ikke så gøy. Det er ikke sånn at andre sitter og tenker herregud din taper over sånne ting! Og hvis det er det, vel. Da er folk dummere enn jeg trodde.
  KEEP IT UP!!
  Men det er bloggepress på fredag, altså, for vi må begge dokumentere ansiktsuttrykkene etter blekksprutisen. Bare sånn hvis du tenkte at du skulle låse kameraet inne i et oppbevaringsskap den dagen.

  • wictorianart says:

   Hei Bloggleser-Karoline fra Tromsø, som bor i Japan! Takk for at du kommenterte!

   Du vet meg og dårlig samvittighet!:P Tard? Ja. Og så vet du meg som tenker; Åååå nå sitter alle som leser bloggen min å bare: ” Å hun der Wic greier ikke å holde sammen med noen i lengre enn 6 månder!” Men det er jo fordi jeg blir lei av de tarde mannfolka eller de blir dritt lei av tarde meg! Og så spyr vi på hverandre og da går det jo bare en vei; Til helvette. Men jeg er jo en bitch da! Sånn er det bare.

   Ok GREIT! Kamera blir med! Men tviler ikke på at det blir inspirerende altså!

 10. Renate says:

  Jeg kan si at jeg har følgt bloggen din en stund. Jeg husker at jeg leste litt på bloggen da du var på den andre plassen i Japan, husker ikke helt hvor det var, men det var før du flyttet til Osaka. ^^
  Så datt jeg av en stund, men så fant jeg bloggen din igjen i sommer. Og nå siden skolestart i gjor har jeg følgt med bloggen din ganske ofte. :D
  Jeg var for det meste veldig fascinert av å lese om hvordan det var i Japan, og studere der og greier. Også er det veldig kjekt å se på alle de utrolige tegningene du tegner! :D

  Jeg sjønner godt at du føler at dette kan bli ganske stress. Men jeg syns du burde gjøre det du vil gjør. :)
  Og til å svare på spørsmålet ditt; ja, jeg vil gjerne at du fortsetter å skriver innlegg. Jeg syns det er veldig kjekt å lese dem. Men jeg burde kanskje bli bedre til å skrive noe respons. Sjønner godt at det er lite motiverende når folk ikke skriver noe tilbake.

  Forresten, jeg har selv veldig lyst til å begynne å blogge litt. Har blitt veldig inspirert av deg. xD Er denne wordpress bloggen til å anbefale? :D

  Kan også si at du har inspirert meg veldig til å begynne å tegne mer realistiske tegninger. Jeg har vært så lei av å tegne det samme hele tiden, men nå har jeg åpnet øynene mine for mer. Så takker for det. :D

  Hilsen Renate (aka nor-renee fra deviantart)

  • wictorianart says:

   Å så koselig <3 Det var da jeg var i Josai, det! Ja, det er jo en veldig fin måte for nordmenn som vil til Japan, og få vite hvordan det er her og sånt da!
   Takk for at du vil se tegningene mine! :D Det gjør meg glad ;D

   Jeg føler at etter all responsen jeg fikk etter dette innlegget, så vet jeg at det er folk her! Som faktisk VIL lese det jeg skrive og som syns det er interessant. Og det er viktig for meg når jeg skriver! Får jo lyst å fortsette om jeg vet at folk liker å lese dette!

   WordPress er veldig bra syns jeg! Jeg er veldig fornøyd med wordpress altså! Så syns du godt kan velge den!^^

   ÅÅå, jeg er glad jeg kan inspirere deg! :D Det er kjempe koselig å høre! :D

 11. tamuchan says:

  Hey Elli her! xP

  Jeg syns at det du blogger om er morsomt, interessant og bare rett og slett koselig å lese ^^
  Ikke bare pga bildene men fordi at jeg syns at det er kos å høre om hvordan du har det og sånn ^^

  Men ja….den inspirasjonen er en skikkelig pian in the ass av og till….om ikke ofte haha
  Men det er derfor pauser innimellom hjelper litt…også det å gjøre noe annet mens man prøver og komme på noe. For hvem vet, Kanskje noe interessant kommer opp i det du holder på med?

  Jeg må faktisk innrømme og si det at hver gang jeg leser bloggen din så får jeg litt inspirasjon til å blogge selv x3
  – Elli

  • wictorianart says:

   Naaaaw, du er så søt Elli! :D

   Inspirasjon kan så lett bare svinne hen! Og det er ikke koselig, det! Vanskelig å holde ting gående i lengden! Pauser er en bra ting, ja! Åååå, så bra! Det er morsomt at du føler det sånn, fordi når jeg leser andre sine blogger vil jeg også blogge XD Haha

 12. moshimashi says:

  Vil bare si at jeg digger bloggen din, og får utrolig mye ut av å lese den! :)

 13. Hanne says:

  Hei, jeg er Hanne og bor i Tromsø. Er også en av de 300 som stikker innom her.
  Jeg er som mange av de andre en sånn en som liker bloggen din veldig godt, men som ikke kommenterer. Det burde jeg absolutt bli flinkere på! Du skriver veldig bra og er flink til å ta bilder – og da mener jeg bilder av ekte folk, natur og byen du bor i. Ikke bare bilder av dagens kjedelige antrekk og brunkremtrynet ditt, altså (sarkasme forresten). Jeg liker tegningene dine og synes du er skikkelig flink med digital kunst. Jeg foretrekker personlig tradisjonell og litt cartoony tegning, og synes det er mye tom photoshop/data-jalla ute og går i disse tider (jeg hørs garantert ut som en forsmådd kunstner-80-åring), men du får det faktisk ektefølt og man kan se at det ligger mye arbeid bak hver lille tegning. Så.. Hurra for deg!

  Og når det gjelder romansene du har skrevet om her på bloggen… Så tenker de færreste i 2011 at du er en tard fordi du er litt over 20 og ennå ikke er gift med 5 barn. Jeg synes at det er flott at man har muligheten til å gjøre som man vil, og at det er ok at jenter også kan gjøre som de vil uten å bli kallt en hore. Sånn som verden er blitt utvikler man seg hele tiden med alle impulsene, og det kan være vanskelig for mange å forholde seg til samme person over lengre tid. Det er lett å vokse fra hverandre. Det er ikke rart det blir mange mannfolk på oss alle, for det er er en tidkrevende og vanskelig prosess å skille gull fra gråstein. Been there. Skjønner at det sikkert ikke er så gøy for deg å lese om dem, men for meg (og sikkert mange andre) er det ikke så mye fordømming ute og går. Menn er rare dyr, fakta.

  • wictorianart says:

   Hei! Så hyggelig med en kommentar fra deg <3 Det er veldig fint å høre at du setter pris på bildene jeg tar, for jeg bruker så utrolig mye tid på det, med redigering og det hele. Velge bilder, kutte de i rett størrelse osv.
   Jeg er ikke så veldig glad i "brunkrem"-blogger selv. Selv om jeg leser noen av de da.

   Når det kommer til romansene mine, så føler jeg meg litt mislykket fordi mange av mine venninner allerede har vært med kjæresten sin i sånn 3-6 år nå. Og jeg bytter kjæreste 2 ganger i året :P Jeg er iallefall en vanskelig person å forholde seg til, i tillegg til at jeg aldri blir fornøyd med noen eller noe, så da er det ikke enkelt å få ting til å vare i lengden.
   Tusen takk for en flott kommentar! :)

 14. Føler det samme som moshimashi.. Du har gitt meg en liten drøm om å reise til Japan for å oppleve menneskene og kulturen der . Keep it up, please !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s