En natt i Romantikkens Par(ad)is

Jadda, da sitter jeg paa Kansai Airport da, og flyet mitt er 2 timer forsinket, og mer blir det sikkert. Det er saa mange fortvilte utlendinger her, men jeg gidder ikke aa vaere en av de. Saa jeg sitter naa her aa koser meg med julemusikken i bakgrunnen og beundrer de fake juletraerne som er plassert over alt. 

Naa ble det altsaa slik, at jeg maa tilbringe en natt i Paris da. Eller, det vil vel si, paa flyplassen i Paris. For jeg har 188 kr paa kontoen min, jeg, for i dag morges brukte jeg jo 600 kr paa aa endre flybiletten min fra Oslo til Nordnorge, men naa kommer jeg desverre ikke til aa rekke det flyet heller. Saa naa sitter jeg bare her aa venter paa at et mirakel skal skje, og at penger kommer dalende fra himmelen. Kommer man seg hjem til familie i jula mon tro?

Da jeg var paa vei hit, fikk jeg forresten 1000 yen av en mann, fordi jeg ikke hadde tatt ut nok penger til ekspresstoget jeg skulle ta. Saa da hadde jeg altsaa tilsammen 3500 yen etter at han ga meg de pengene, men biletten kostet jo bare 750 yen, da. Saa jeg er litt usikker paa hvorfor jeg fikk de pengene likevel. Men dere skulle sett det strevet han gjorde for aa finne ut alt om toget og saann, loep opp og ned trappene og var rett og slett en supermann. 

Jeg elsker japanere, jeg. Takk!

Jeg endte forresten opp med aa gi han en tegning da, saa man kan jo si at jeg solgte en tegning for 70 norske kroner i dag. Det er ikke verst! Lol

Vel, siden jeg har for god tid, saa tenkte jeg aa bare slenge inn noen bilder fra da jeg, Jay, Miina og Aolai var ute paa fredag. 

Mens vi ventet paa Miina paa togstasjonen, lekte vi oss foran speilet. 

Denne nettbrowseren er forresten slem med meg.

 

Ja, nei, naa streika alt her, ja!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to En natt i Romantikkens Par(ad)is

  1. Liv Elin says:

    Flyplassn i Paris…ja d e jo romatisk. Men du e på tur. :) Snille japanermannen!

  2. Marielle says:

    Hvis det er noen trøst er det siste bildet bare ubersøtt.^^ lykke til!!

  3. Aniva says:

    Jeg krysser fingrene for deg ^^’ Hvis det er krise kan du sove her. :) Glad i deg! Stor Klem! ;)

  4. Hvordan gikk det? Kom du deg avgårde? :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s