Kommer jeg meg hjem til Norge?

Jeg var akkurat i ferd med å gå å legge meg, da jeg fikk en mail om at flyet mitt er blitt kansellert. De sa vel og merke at de skulle prøve å rebooke flyet mitt da, så det håper jeg virkelig at de gjør! Jeg har faktisk ikke penger til å være i Japan i jula. MÅ hjem og jobbe! Shit… Føler meg litt i sjokk.

Jeg får vel bare dra til flyplassen i morgen da, og sitte der og vente i hundre år, og håpe på at de har et nytt fly til meg så fort som mulig! Jeg er så overrasket at jeg klarer ikke være sint en gang… Tror jeg kommer til å grine i en uke om jeg ikke kommer meg til Norge da. Hører rykter om snøkaos i Europa…

Over til noe hyggelig da;
Da jeg kom hjem i dag møtte dette meg;

Lol, lol, lol. Veldig søtt, men uvant. Altså, Jay ville nemmlig feire jul i dag, siden jeg skulle dra til Norge i morgen. Og i asia er det jo sånn at julaften er jo Valentines day nr. 2, der alle par koser seg og er på date.

Og da kan jeg jo også fortelle den andre tingen jeg ikke har fortalt dere; jeg har flytta inn hos Jay. Så nå er jeg samboer da, med en asiater. Gudene vet åssn det skal gå. Nå har jo dette gått veldig bra så langt, disse to ukene vi har bodd sammen, men til tider merker vi jo at ting er litt turbulent pga kulturforskjeller og sånn. Og jeg er ikke kjempe glad i å endre på mine tenkemåter heller. Så over på bildet her, ser dere sengen min og Jay sin da. LOL. Å ha en dynelignende greie som seng på gulvet i Norge ville aldri blitt akseptert.

BESTEMOR, jeg vil hjem.. Tryll bort snøen i Europa!!

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Kommer jeg meg hjem til Norge?

 1. Liv Elin says:

  kor d blei av bilde av nissefar??? :p

 2. Marielle says:

  OMG! :D Grattis :D :D
  Og abrakadabra – håper du kommer deg hjem!

 3. Så søtt å komme hjem til! ;)

  Håper virkelig du kommer deg til Norge.. Lykke til på flyplassen!

  *klem*

 4. Ane says:

  wow! ^^’ store nyheter. Håper flyet ordner seg da :) Klem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s