Damen fra postkontoret

På lørdag var en dag fylt med latskap. Jeg burde egentlig ha studert hele dagen, siden jeg hadde eksamen på mandag og sånt. Men det skjedde jo aldri (og alikevel fikk jeg A). Jeg og Jay endte opp med å late oss hele dagen, og kastet bort 9 timer på å se film og spise.

Var ute å gikk en liten tur for å få litt frisk luft.

En litt trøtt Jay.

Disse strømgreiene er over alt i Hirakata.

Uansett, her om dagen hadde Jay vært på postkontoret og støtt på en dame som overfalt han fordi han var koreansk. Hun var en dame rundt 55 års alderen som har brukt de siste 5 årene på å studere koreansk fordi hun er kjempe hekta på koreanske drama serier. Så hun inviterte altså meg og Jay hjem til henne for å snakke, da. Mannen hennes drev nemlig å studerte litt engelsk, så da skulle jeg hjelpe han med det.

Dette var det første som møtte oss.

Dette er Mr. Ohara-san som ville finne frem koppene
fra reisen han gjorde i Italia for noen år siden.

Her er altså de vakre koppene fra Italia. Hadde ikke takket
nei til de!

Mr og Mrs Ohara-san ville gjerne mate oss så mye som mulig. Deres sønner bodde ikke hjemme lengre, så da ville de gjerne lage mat til noen andre da, og tenkte at oss utlendinger var en flott mulighet. Huset deres var forresten helt fantastisk! Kjempe stort og flott, med tidsinnstilling på når lysene skulle slåes på. Og da jeg kom inn på do så løftet dolokket seg opp av seg selv. Da ble jeg bare helt….

Sushien vi fikk til middag!

Mrs Ohara-san, Mr. Ohara-san og Jay

Etter å ha spist opp all maten til det gamle ekteparet, lovet de sjokolade og suvenirer fra Norge- Gikk turen til Jeff som akkurat har flyttet inn i sin nye leilighet rett ved skolen.

Der satt Miina klar med Norsk sjokolade- som alle elsker. Forresten så er det
en av de homofile utvekslingsstudentene som går rundt å sier dette på norsk
(med gebrokken uttale): “Knull meg, min sjokoladeprinsesse”

Jeg dør på meg hver gang han sier det. Og han er homofil, så høres det
ekstra kult ut!

v

Gutta feirer på den mannlige måten.

Her har vi tegningene jeg ga til vertsmoren til
Miina, som takk for all maten jeg har fått der.

Og her har vi deler av keramikken jeg har laget <3
Blir litt forelsket i keramikken min.

Men så var det over og ut. Forresten; visste dere at for Japanere er det ikke vanlig å gå ut på nattklubber når man har kjæreste- Så det er ikke vanlig med jentetur på byen- eller guttetur. Og ikke engang parene går på nattklubb sammen. Jeg vet ikke, men for meg er det kjempe merkelig. For meg er det å gå på en nattklubb en sosial greie med venninner der man danser og har det morsomt. Jeg er klar over at det er kjøttmarked også, for enkelte, men det er jo hva man gjør det til selv. Og i Norge er det iallefall mange som går ut bare for å ha en morsom kveld med dans og god musikk <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Damen fra postkontoret

 1. Liv Elin says:

  d høres ut som en deili lørdag spør du mæ, du trengte d sikkert å. :) han e no ganske søt da, han Jay. Æ måtte flire litt da æ lest at dåkker blei kidnappa av d ektepare, ho e jo litt som dæ på en måte! lol e d der keramikken du har laga???? den e jo kjæmpefin jo!

  • wictorianart says:

   Haha, ja! Jeg syns også at hun minna om meg selv, det er jo typisk meg å stalke japanere og bare ta helt av så.
   Ja, Jaymannen er søt. Men litt dum til tider :P

   Ja, er keramikken jeg har laga :D:D Yay^^ Hihi

 2. Lifeinm says:

  Besøkte du en ukjent dame som du møtte på gata…sånn helt uten videre?

 3. Ane says:

  sugoi! ^^’ Det finnes visst flere kontaktsøkende språkstudenter rundt omkring >_> Lol! ^^ Kjempe fin keramikk Wictoria :)
  Klem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s