En dag med Jeff i Osaka

Endelig er eksamens tiden over, og jeg har ferie! Så langt vet jeg at jeg fikk A på japansk fagene mine, og det er hærlig! Veldig glad for det! Når det kommer til det siste faget mitt er jeg der i mot litt usikker, men jeg håper på at det går bra. Det føles veldig merkelig å være ferdig med eksamen nå. Og dette semesteret gikk jo så fort! Kan ikke tro det er over allerede!

Men ja, så om dere hater meg, ta tilbake det- For nå blogger jeg regelmessig igjen. Så jeg starter med hva som skjedde fredag forrige uke. Da dro jeg med den normale vennen min Jeff til Osaka, for å kjøpe ” Re-entry Permit” til jeg skal hjem. Sånn at japanerne ikke nekter meg adgang når jeg kommer tilbake til Japan igjen, etter å ha vært i Norge.

Den normale Jeff.

Som trenger litt hjelp nå og da.

Han liker ikke busser heller.

Og glad var vi når vi fant Legolas-mannen.

Etter langt om lenge, kom vi oss altså innenfor togstasjonens porter og prøvde å komme oss på toget. Men det ville ikke Jeff!

Jeff klynger seg fast til rulletrappen.

Her er Jeff kjempe glad for at han endelig kunne se havet igjen.
Her befinner vi oss i Osaka, på vei for å kjøpe oss tillatelse til
å komme tilbake til Nipponland.

Oi her var vi glade gitt! Helt klar!

666

Vi var ca en time inne i en bygning, fylt med alle andre utlendinger som befinner seg i Japan. Dette likte vi jo ikke- vi mista jo tross alt statusen som  å være “spesielle” og “unike” i Japan. Så da satt vi bare å stirret på _alle_ sammen og lurte på HVORFOR og hvordan disse menneskene befinner seg i Japan. Så etter 40 lange minutter, da kunne vi dra, da. Og da hadde 6000 yen fløyet ut av vinduet.

Jeff var glad da han fikk se normale Japanere og ikke Gaijins.

Men så var han jo bare lei av å gjøre ting genrelt.
Og enten gjør han slik som dette, eller leker med
maten sin- eller andre sin.

Så skjønte jeg at her måtte barnehagetante til for å hjelpe det
utolvmodige barnet. Så da dro vi for å se på lys!

Å så flottesan!

Denne, _denne_ skal jeg ha i hagen min <3

Ååå, juletre! Fikk litt julestemning da jeg så dette,
men her jeg sitter nå tror jeg jo fremdeles at jeg
er i desember. Jeg har jo fremdeles bare høstjakke
på!

Hvert år pynter Japanere med lys over alt. Illumination er det
også kalt. Veldig flott og koselig, men hvor kommer pengene
fra egentlig? Det er jo kanskje dyrt?

Jeff og snømannen kalle.

Her var det litt ringenes herre assosiasjoner!

Miina og Yudai var jo faktisk også med for å passe på Jeff. Uten de
to så hadde jeg hatt en vanskelig dag altså. Men vi hadde det flotters!

Herregud, på SØNDAG er jeg i Norge igjen. Det er merkelig, merkelig! La meg finne en deltidsjobb for to uker! :D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to En dag med Jeff i Osaka

  1. Liv Elin says:

    sssssnart e du her igjen! men du d E faktisk desember ;)

  2. Marielle says:

    fyy fader-vi kan godt spleise på askepott-vogn or lysende tre!

  3. Carina Renee says:

    Det ER desember altså:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s