Eksamenstid

Ja, nå vet jeg at jeg har vært super dårlig til å blogge altså. Men det har jo sin forklaring= Eksamen.

Så i går hadde jeg min første eksamen i japansk, i dag er min andre og i morgen har jeg min siste eksamen. Så jeg er liksom ikke helt i bloggemodus, da. Selv om jeg faktisk har en del bilder og litt og fortelle osv. Men det kommer på onsdag skal dere se!

Bortsett fra det, så driver jeg faktisk å flytter for tiden, for jeg orker ikke bo i seminarhuset lengre. Okaasan og otoosan er ikke kjempe hyggelige, og jeg betaler alt for masse penger til å godta oppførselen dems til tider. Kan forklare senere.

Og jaaa, nå drar jeg hjem til Norge på ferie snart! Herregud, det er liksom rett rundt hjørnet. Kan ikke se for meg at jeg tråkker inn i snøhelvette på søndag når jeg fremdeles bruker høstjakke her. Er ikke forberedt på det. Og hvertfall ikke isen. Jeg eier jo ikke joggesko ELLER vintersko! Jeg kommer til å tryne som f*** i de høyhelte skoene mine og knekke alle bein jeg har i kroppen…

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Eksamenstid

 1. Mia says:

  Huff, føler med deg i eksamenshelvete. Jeg er ferdig på lørdag jeg. Gleder meg sånn til å komme på besøk oppi nord på nyåret ^^ Da må vi seriøst fikse journalen din på DA :P Også må vi ta masse bilder og kanskje dra ut og bli fulle? XD

 2. あさき says:

  Jeg gleder meg masse til å se deg!!! Hisashiburi no yoru med Wictoria på sondag!! Dakara shiken watashi mo ganbaru!! Watashi tachiha atama iikara daijyoubu yo.

 3. Marielle says:

  Lykke til!! Ps; Det er DRITKALDT her,så kle godt på deg!

 4. Liv Elin says:

  ska æ leite fram moonboots’n dine å vinterjakka å møte dæ på flyplassn alikavel kanskje? så du ikkje dør i møte m den nordnorske vintern? ;)

 5. Marte says:

  Nå er det to ting jeg lurer på, Wictoria:
  1. Er du og Jay sammen?
  2. Har du deviantart? Hvis du har, hva heter den? Elsker kunsten din. :)

  -Marte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s