Nagano del II Frosker

なんでやね?ノルウェー人、こりゃ読める?日本語勉強した方がいいやね。分からへんだろう?はーしょうがねぇ!

Frosker var det som møtte meg i den tradisjonelle
gågaten i Matsumoto.

Det er jo veldig søtt da. Søte froskene! Uansett hvor man gikk i
den gaten, så fant man altså disse froskene.

Veldig typisk Japansk. Gir en good feeling.

Her har vi lille Ingeborg som låner mine hansker.
Det var jo litt kaldt denne dagen, så hadde vi glemt
hanskene til Ingeborg i bilen. Men hun ser så søt
ut, så da går det bare bra!

Tror jeg må ta å finne meg en eller annen Japaner å lage
barn med, så jeg kan ta med en sånn her en hjem!

De hadde diverse smaksprøver på ting i gaten her. Og jeg sier
ikke nei takk til det! Det er jo så spennende med alt man ikke
vet hva er, selv om jeg er redd!

Hærlig å finne sånne ting som dette!

Her har vi moren til Hijiri, som har vært og kjøpt
litt søtsaker til lillejenta.

Gatene var jo også pyntet til jul, på litt japansk
vis. Koselig! Julenissen i Japansk landskap.

Her har vi Doctor Fish! Fisken som spiser de døde hudcellene
av benene dine. Som er en flott behandling.

Hijiri spanderte på meg en tur til et spa i Matsumoto. Og tro meg! Det var hærlig! Jeg fikk løpe rundt å leke i mange forskjellige onsen (varme vannkilder)! De hadde der i blant te-onsen, vin-onsen og mange andre lukter og ting som var puttet i vannet. Så hadde de jo sauna også da. Og der hadde de som var med salt i, så du skulle smøre saltet utover kroppen da. Trodde jeg skulle dø! Det var så varmt!

Og etter det fikk jeg en halv time med body scrub. Som jo var litt rart, siden jeg følte at jeg til tider viste litt for mye av mine private områder til den eldre damen som skrubbet vekk alle de døde hudcellene mine. Etter det fikk jeg en halvtime med masasje, og da ga jeg bare opp å føle meg litt flau, for hun masserte puppene mine også. Og da ble jeg bare sånn…. Robot-modus, ikke tenke-ikke tenke! Det var bare litt awkward liksom! Heldigvis ble mitt aller privateste område ikke rørt. Om det hadde skjedd, da tror jeg at jeg på et eller annet vis hadde greid å skape jordskjelv av forskrekkelse.

Men konklusjon; Det er ikke siste gangen i mitt liv jeg skal ha massasje altså! For det var digg! Gleder meg til jeg blir rik og kan få massasje hver dag!

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s