Capsule hotel Osaka

På fredag dro jeg og Jay til Osaka. Planen var jo å finne Pokemon-butikken som skal være et eller annet sted i Umeda, men siden vi ikke hadde lett opp noen adresse, så kom vi oss ikke dit da. Men det får jeg gjøre neste gang!

Derfor gikk turen heller i et pariserhjul som er på toppen av et kjøpesenter!

Man kunne koble ipoden sin til en liten høytaler
inne i vogna, så dermed kunne vi jo høre på akkurat
det vi ville!

Perfekt lys ute også!

Osaka.

Ikke helt som Tokyo, men det er godt nok likevel!

 

Etter å ha vandret rundt om i Osaka, og spist på Subway, gikk turen til hotellet mitt for å sette fra meg bagasjen min og sånn. Denne gangen hadde jeg tenkt å prøve Capsule Hotel, som egentlig består av en liten boks du sover i, og ellers er det ikke noe mer enn det der.

Her er min lille hule! Syns det var riktig så koselig, jeg. Jeg trenger
egentlig ikke mer enn en boks å sove i! Kunne sikkert bodd her i flere
år om jeg bare ville.


Har man speil og tv, ja da overlever man jo! Mer trenger ikke jeg altså!

Og sånn ser det ut i fellesgangen. Og naboene er jo ikke langt fra.

Badet var kewlt! Følte meg litt som Marilyn Monroe
da jeg tittet inn på badet. Jeg var jo helt alene, så
alt var jo mitt!

Så her sitter jeg da, og leker meg!

 

Jeg sov bare 4 timer før jeg måtte stå opp igjen og komme meg avgårde til bussen til Nagano. Jeg tror jeg må si at jeg er veldig fornøyd med bokshotellet altså, ikke så veldig klaus som alle skal ha det til. Så jeg antar dette hotellet blir tatt i bruk flere ganger. Særlig ettersom at hotellet ligger veldig nærme der man går ut på nattklubber og sånn! Og handlegatene, ikke minst!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Capsule hotel Osaka

 1. Karoline says:

  Åååh, jeg vil også sove i kapselhotell :D Var det dyrt?? Jeg tror jeg har litt angst for at noen skal gasse meg ihjel eller noe haha men det så jo ganske koselig ut, egentlig! Kanskje det finnes et Hello Kitty kapselhotell et sted…
  Og når jeg kommer til Osaka en gang skal vi på date i det hjulet på Hep 5, altså! Det var jo stengt hele tiden i fjor mens jeg var der >:

  • wictorianart says:

   Nei, kosta sånn 200 kr natta. Hihi!! Jaaa, bli med meg på det!
   Btw, i januar, slutten av januar så skal jeg til Tokyo, skal vi avtales å møtes og gjøre noe da??? :D:D:D

   • Karoline says:

    Yeah, kom til Tokyo :D Men… Jeg har eksamner fra 24. til 28. og drar hjem den 29., sånn by the way. Kom før det!!

   • wictorianart says:

    Hva mener du med at du drar hjem? :P Til Norge?!?! Trodde ikke du skulle hjem, jeg?
    Jeg kommer til Tokyo den 20 Januar da, og blir til den 24 eller noe :P Lol

   • Karoline says:

    Jo, jeg har alltid skulle dra hjem i de to månedene vi har ferie 8D Bestilte jo tur-retur-billett, til og med! Så kommer ikke tilbake før i slutten av mars, og da er jo du nesten ferdig på skolen alt, haha!
    20. til 24. er jeg med på, altså! Det skjer jo ikke at jeg leser til eksamen 24/7 uansett.

   • wictorianart says:

    Haha, så bra!!
    Ja, jeg tror forsåvidt jeg blir i Japan til i August eller start september eller noe sånn! Når skal du hjem fra Japan for godt egentlig??^^

 2. Mia says:

  Oooh :) Capsule hotel ser så gøy ut :3 Hihi! Åååh, kom over denne i dag: http://www.youtube.com/watch?v=B10BxYZqa1Q Loool, har du sett den på TV eller? XD PURIPURIPURIPURIGIGAPURIN hahaha :3

 3. mona says:

  akkurat nå fikk jeg lyst til å være i Japan isteden for Norge. det er så forferdelig kaldt her. koselige rom forresten, hvor mye koster det?

 4. mona says:

  så svaret litt lenger opp nå, sorry :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s