Cat cafè in Kobe

På lørdag hentet Yuuki meg med bilen sin kl 10.00 på morgenen, og turen gikk til Kobe. Som jeg har hørt mye om.
Yoshi bor der f.eks, og han er jo smekkrik. Fikk forresten vite i dag at den ene klokka han bruker koster sånn 153 000 norske kroner. Og to ørepiercinger han har koster til sammen rundt 40 000 kr. Hallo i luka sier jeg bare… Skjønner godt han godtar husarrest og sånn, jeg.

Dette var noe av det første som møtte meg i Kobe.

Og her har vi inngangen til China Town.

Dette er jo bare så søtt <3

De har så utrolig mye spennende mat i China Town. Jeg hadde lyst å prøve alt, men pengeboken min liker ikke det så godt, men jeg prøvde noen små ting. Der i blandt disse, som var ganske populære;

Yuuki og Nikuman

Etter å ha spist på kinesisk tabehodai (spis så mye du vil), som også var veldig spennende, gikk turen til kattekafeen de har her i Kobe.

Endelig fant vi den.

IiiiiH!! Dette ble yndlingskatten min!!

LOL

Elsker seriøst den katta her!

Det ble litt mange bilder av katt nå, kanskje, men jaja.


Etter å ha sittet en stund blant kattene og lekt med de, var det tid for te! Da ble vi plassert inn i et “glassbur” der vi kunne sitte å titte på kattene gjennom vinduene, mens vi drakk te’en vår. Og så var det jo diverse kattebøker man kunne titte i også.

 

Så ble man jo lei av det også, da. Og da var det på tide å komme seg vekk fra alle hårballene og finne andre flotte steder i Kobe! Og noe av det første som møtte meg, var jo en häagen-dazs kafè, og da var jeg bare nødt til å gå å spise iskrem der.

Hvordan kan man motstå?

Jeg skjønner godt at folk i Kobe er rike, for de har til og med en spesial versjon av
Starbucks her. Har dere ever sett en Starbucks som dette?

Hvorfor danskene får creds i Kobe, det skjønner jeg
heller ikke. Hvor er de Norske vikingene liksom?

Så yuuki tok meg med til noen utlending hus som lå på toppen av Kobe da. Det var visst veldig berømt, ettersom det var haugevis av Japanere som så absolutt skulle inn i dette huset og titte på det. Det hadde jo budd utlendinger her, vet dere. Og da må man se hvordan de hadde det for 100 år siden.

Bare sånn, for å nevne en morro fakta(-ting?), så ble ikke disse håndlagede vinduene ødelagt da det store jordskjelvet var her. Så kan jeg jo også sette meg ned å lure på hva jeg gjør i Kobe. Enn om jordskjelvet kom tilbake akkurat i det jeg var der? Men da hadde jeg jo blitt reddet av utlending-huset, da.

Her har jeg betalt sånn 500 Yen for å sette meg i en ønske stol. Det du ønsker
deg skal liksom gå i oppfyllelse her. Nå glemte jeg jo nesten å ønske noe etter-
som det stod 20 japanere i kø og stirret på meg, og siden jeg i tillegg måtte
posere. Men husket heldigvis til slutt på å ønske noe, men det er jo hemmelig.
Og generelt tror jeg det er umulig, men det går nok i oppfyllelse! Jeg mener
hva greier ikke Japan å få til for oss alle?!

Lurer på om Yuuki husket å ønske noe. Forresten så hørte jeg
den japanske damen, som stod foran meg i køen, snakke om at
hun ønsket å gifte seg da. Og da venninne spurte med hvem av
de to mennene hun tydeligvis dater, så brukte hun kjempe
lang tid på å bestemme seg for et av navnene på disse to
mennene da.

Dette er ikke en ønskebrønn!

Så fant jeg julenissen!


Faktisk fler! De var strødd nedover hele gata, de!
Savner du julestemning, kom til Japan! De greier som
sagt det utroligste!

Julenisse-san! Hva skjer med dette egentlig?

Kobe Jazz Street. Sier meg lite, men kult bilde!


Så tror jeg forresten at jeg greide å finne den perfekte julegaven til min lillebror!? Jeg er ikke helt sikker altså, men det er lov å håpe på at han skal bli glad! Men man vet jo aldri med disse ungdommene da.

Forresten så har jeg også funnet ut at det er vanskelig å prøve å ikke være på date, når mennesket du tilbringer tid sammen med, prøver å være på date. Det er skikkelig awkward!
Og særlig, når jeg på vei hjem, får beskjed om å lukke øynene og ikke åpne de før jeg får beskjed om det. Jeg sa jo ja, men jeg følte liksom at de 3 minuttene med øynene lukket føltes som veien mot døden. Alt jeg tenkte på var jo tross alt; nå skal han bortføre meg, voldta meg, og så drepe meg. Og nå må jeg lukke øynene sånn at, HVIS jeg slipper unna, så finner jeg ikke veien tilbake igjen! KYAAA!

Så lukker jeg opp øynene da og får dette slengt i trynet;

Klisjé…

Så da satt jeg oppå fjellet da, sammen med en som prøvde å ha en date med meg, mens jeg prøvde å få dette til ikke å bli en date. Og tenk dere hvor kleint det var, da. Så satt vi der i nesten en time, og jeg prøvde så godt jeg kunne å bable om alt mellom himmel og jord. Og når handa kom på skuldra mi, ja da… Ja, da, trykket jeg nesa opp i vinduet og pekte på alt som var å peke på, og spurte hva alt var. Selv om jeg logisk nok kunne finne det ut selv, ved ren logikk. Men etter en halvtime med en hand på skuldra, så kjørte han meg endelig hjem.

Og da jeg gikk ut av bilen, lurte jeg på hvorfor mamma ikke kunne være her og skremme bort tanken på mer date med meg for denne herremannen.

Så endte jeg opp med å dele kvelden med gutta i etasjen under meg. Og
det var en flott avveksling. Ingen dating på gang her! Puh!

Er det noen som får helt sykt ulogiske tanker om at noen skal prøve å drepe dere? For så å finne ut at det var helt latterlig tenkt etterpå?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Cat cafè in Kobe

 1. Marielle says:

  ååååjada…
  Geniale småpuser!!

 2. What, what, what – har du vært i Kobe, og så har du ikke spist fancy schjøtt?! (aka. Kobe beef). Jeg vil også til Kobe. Lol, veloppdragne bortskjemte kafékatter som vet å bare ta en matbit hver fra hånda di.

  • wictorianart says:

   Haha! LOL^^
   Den biffen koster så mye som 1000 norske kroner å spise, så tror jeg klarer meg fint!:P LOL^^ Uansett så er det så masse forgiftning i hvalkjøtt at jeg kan risikere og få downs kids :P Så da kjøper jeg meg heller masse annen mat og får (forhåpentligvis) et sunt barn!
   Men uanz, så er jo jeg viking, så kan jo bare stikke å fiske litt hval om jeg får lyst på en gang XD øøøøh XD

 3. Mia says:

  KATTEKAFÉ!!!!!! Jeg MÅÅÅ dit! Herregud, jeg holdt på å :3 meg ihjel da jeg så filmene.. ååååh! Så søøøøte :D *kose rundt på alle kattene* Og yndlingen din var veldig fin :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s