Legend of Zelda; Real Life

Haha!! Fy søren så bra!

Liker disse nordmennene!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Legend of Zelda; Real Life

 1. Liv Elin says:

  LOL LOL LOL

  • wictorianart says:

   Haha! Det er helt sånn. Man pleier å rasere husene til folk for å lete etter penger. Har aldri tenkt på hvor unaturlig det er, før jeg så denne XD

 2. Hahahaha fett!

  SV: omg hun er heeeeeldi! :D Ja jeg burde også vente.. ikke no lurt å sløse med wacom´er!

 3. SV: uff ja det kan jeg tro! Nei uff får du ikke nok studiepenger? Du kan ta commissions!! Jeg kan godt commission´e deg jeg:D

 4. June says:

  Wictoria: Men hallo tar de ikke i betraktning valutaen!?!?!?! Wtf?? Duster.. Ja jeg har hørt at japan er dyrt.. uffa

  Jeg har lenge tenkt på at jeg vil ha et maleri fra deg, men så har jeg ikke spurt fordi jeg vet at du har så masse skole! Men kanskje hvis du får tid i julen eller no? :D Jeg vil ha et Wictoria-maleri av Alice in Wonderland!! :D Og jeg betaler masse masse:) Og den skal være stoooor så jeg kan ha den som plakat!

  Det er dødsvanskelig å få bra commissions!! Jeg har ikke fått noen gjennom deviantart så der har jeg nesten gitt opp, men gjennom bloggen har jeg jo fått en del.. Problemet her er at det nesten bare er portretter folk vil ha, og det er greit det! …bare litt kjedelig:P Nå er jeg jo KJEMPE heldig som får jobbe på Ravenous spillet – selv om jeg får jo ikke no penger før om et par år:P Ække helt commissions-ekspert ennå jeg heller.

  Å markedsføre seg er litt ekkelt, man må liksom skryte og dra inn folk, og i norge er ikke digital kunst helt verdsatt ennå. jeg merker at folk har problemer med å syns at det er helt orntlig kunst, men dette er jo et kjent fenomen:P Jeg syns jo også at digital kunst var litt juks før jeg begynte og fant ut hvor ekstremt vanskelig og krevende det er:P

  mæn jeg er skravlete idag! :P

  • wictorianart says:

   June; Nei de tar ikke i betraktning valutaen :( Japan er ganske tilsvarende norge. Dyrere noen steder billigere på andre områder. Men i Norge må jeg jo faktisk jobbe i tillegg til studielån/stipend for å overleve :P

   åååå! Alice in wonderland! Det tegner jeg gjerne altså!! :D Jeg har nok tid i julen ja! ;D Har jo tross alt en månde juleferie i Norge. Og aner ikke om jeg har noen jobb i Norge i jula, tviler. Skal krype til korset og spørre om de trenger noe hjelp i barnehager i januar, men det er ikke så enkelt D: Du får bestemme hva du skal betale i det tilfellet ;P

   Jeg husker også at jeg ikke skjønte helt at digital kunst faktisk var bra det også, og ikke bare tull og fanteri. Mange tror liksom at man bare trykker litt på noen knapper, og vips så er det et maleri/tegning der.

   Jaaa, du er heldig!^^ Oi, men da blir det jo en fin bonus om noen års tid da! Det høres bra ut altså!

   Jeg liker ikke å markedsføre meg selv, skjønner ikke hvordan jeg skal gjøre det. Menn der i mot er veldig flinke til å markedsføre seg, uansett hvor bra eller mindre bra de tegner :P

 5. Camilla Rose says:

  Sv: Hei! Tusen takk skal du ha! Jeg har sett tegningene dine og de er helt nydelige :) Du er kjempeflink ^^

 6. Benedicte says:

  haha ja!! Så morsomt du posta denne i dag. så den tilfeldigvis i går jeg også. xDxD
  Stakkars folk i Hyrule. Link er en rebell som kommer og knuser folks hus. XD

 7. Elli says:

  LOL!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s