Kyoto og starten av 紅葉

紅葉(こうよう (kouyou)) som til norsk er høstløv, eller løv som bytter farger. Dette er et veldig populært fenomen i Japan, akkurat som alle andre ting er populært. Men japanere elsker sesonger, særlig høst og vår. Om våren skal alle betrakte sakurablomster, men om høsten er det de røde høstløvene.Og jeg forstår de så godt! For det er utrolig vakkert. Så jeg og Miina hadde store planer om å dra til Kyoto torsdag for å se på høstløv.

Dette er en av mine stalkere som hadde kjøpt meg vafler, siden jeg var syk.
Han sender meg sånn 5 meldinger om dagen, og jeg svarer kanskje på 1.
(foto; Miina)

Ser dere den på handa mi? (Foto: Miina)

Så søt <3 (foto; Miina)

Forresten, etter at vi hadde delt alle vaflene på 3 personer, så mente stalkeren min at nå trengte vi nok ikke lunsj, nei. For nå var vi jo så mette! Hallo? Hva skjer med ordentlig lunsj? Man får ikke akkurat energi av en liten posjon med vafler! Jeg skjønner ikke hvorfor japanere innbiller seg at dette kan kalles lunsj. Eller mat i det hele tatt.

Uansett, så dro vi til Kyoto og møtte Kenta;


Kenta tok oss med til en ikke-turistplass. Og da fikk vi se hele Kyoto .
Vakkert vakkert.
Noen ganger blir jeg så sjokkert over hvor stor Kyoto egentlig er!

Miina


Det var forresten en mann som hadde tatt med seg alle de 9 kattene
sine på luftetur oppe i høyden. Lol

Ååå, jeg blir så glad av rødt!!

Vi var visst litt tidlig ute for høstløv, men noe var det
jo blitt. Men skal tilbake til Kyoto til uka da.


Stakkars Kenta som må vente på oss to med kameraene.

Kenta, meg og høstløv

Etter å ha tittet litt på vakre trer var det tid for Miina og min sin sene lunsj, som ble på en tradisjonell restaurant. Utrolig koselig der, med japansk musikk i bakgrunn, flott hage på utsiden osv.

Miinas bilde.

Så var det enda mer tempeltitting på oss.

Men så er det jo sånn at etter en stund, eller skal vi si fem minutter? Så blir jeg sykt lei av å se på templer, så da vil jeg heller gjøre noe annet! Jeg har i lengre tid prøvd å finne ut hva i huleste jeg skal finne på i Kyoto som ikke er tempeltitting, for jeg er sykt lei det! Jeg vil grave litt dypere enn turiststedene jeg. Kenta snakka om at det er en Mario kafee i Kyoto et sted, men han mente det ikke var så spennende, men tenker jeg skal dra dit likevel, bare fordi at om jeg ser et tempel til, så spyr jeg- Tror jeg.

Neida, jeg skal jo tross alt tilbake neste uke, men da skal jeg til en hage som jeg elsker! NAMM på den! Var der på sommeren for 3 år siden, så håper den er fin i høsttiden også <3

Da vi kom til Kyoto stasjon hadde de allerede satt opp
juletreet, som forsåvidt var der i fjor også! Det fikk meg
til å tenke på da TeamBrill var i Japan og feiret Jul.
Som også bringer frem en hel masse episoder fra i fjor.

Anyway, så dro vi hjem. Og jeg ble utslitt at turen til Kyoto for jeg er nemlig syk. Og på tirsdag stod jeg på kjøkkenet og proklamerte til alle at jeg ble ikke syk, jeg. Skulle bare holdt kjeft skjønner jeg.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kyoto og starten av 紅葉

  1. Liv Elin says:

    peeeene løvan! <3 dem e ramla av førr leeengs her. æ fatte ikkje at dem et så masse søppel!!!

  2. Ane says:

    hihi! de ja vu fra i fjor ^^
    Sevner deg! Klem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s