Halloween i Japan 2010

Ja, da tenkte jeg å ha et lite innlegg om Halloween, siden den store Halloween-dagen var i går! Selv om den egentlig ikke er før i morgen da. Men i Japan, så har ikke det så mye å si. Her feirer man gjerne halloween hele måneden, selv om halloween bare er en dag.  Så i går var det selvfølgelig stor feiring på skolen da.

På skolen hadde de vist bestemt seg for at i CIE, der vi alltid sitter
var det ikke lengre lov å sitte, for der skulle halloween feires.

Folkene på skolen hadde også bestemt seg for å
kle seg ut. De ansatte altså.

Dette er en lærerinne.

Dette er AJ, for dere som ikke ser det.

Enda en lærerinne som er utkledd!

Jeg _aner_ ikke hvem dette er, men freaky var han!

Aolai, sexy politikvinne!

Folk, særlig Gaijinene var utkledd i går. Jeg var jo ikke en av de. Jeg gjorde et forsøk på å være moderne alv med et smykke hengende i panna og litt ekstra sminke, men så følte jeg meg bare helt idiot da. Så jeg tok av meg smykket og hadde bare ekstra sminke på, som i og for seg var flott. Liker sminke <3

Pikachu…

Digget dette kostymet da!

Søte Shun!

Haha, han er så nydelig! Søtingen selv altså.

Oi… Masashi…

Utrolig vakkert!

Når jeg så den jenta her, så følte jeg at jeg var tilbake
i Norge og var på desucon igjen.

Noen som er enige her?

Det var meg, ja.

Lol lol lol…

Jeg fant også Lady Gaga;

Vel, så ville jeg at Miina skulle ta bilder av meg i en hage som er bak skolen. Så da brydde vi oss ikke lengre om alle de andre menneskene som var oppkledd, da. Mye viktigere å ta bilde av oss! Været var jo perfekt også, så!

 

Så etter photoshooten da, bestemte vi oss for å dra å synge karaoke i 4 timer. Og da fikk jeg brukt stemmen min vel og lenge. Og det trenger den jo, for jeg høres helt forferdelig ut når jeg synger. Noen ganger vil jeg virkelig bare dø, fordi jeg høres så fæl ut. Og særlig når man er med Jay og andre mennesker som kan synge så bra.

Sånn bortsett fra det, så er det jo sånn at om du har kledd deg ut så kommer du gratis inn på alle nattklubbene i Osaka denne helgen. Jeg vil på en måte dra, men… Jeg bør spare penger, jeg bør studere og jeg har en eksamen å øve til som er på mandag. I tillegg til det har jeg en tegning som jeg bør få ferdig denne helgen.

Har noen av dere i Norge planer om å gjøre noe spesielt på Halloween?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Halloween i Japan 2010

 1. Har bestemt meg for å drite i Halloween fordi jeg skal være 12 timer på fekteseminar om historisk langsverd denne helga :D

  Happy all hallow’s eve…

 2. Liv Elin says:

  Slå av alle lysan, låne Elli sin craptop å sette mæ på bade. D ska æ.

 3. Ane says:

  Det blir visst kanskje halloweenfest på meg i kveld ^^ Men egentlig har jeg også masse jeg bør gjøre, som øving til obligatorisk prøve og halloween bilde som jeg vil tegne ferdig og har masse jobb igjen på ^^ så. uæææææ! (jeg tror jeg kommer til å gå på festen :P— lol)
  og NÅ skal jeg dra og kjøpe meg ny kåpe. jiha!

  • wictorianart says:

   haha! Er som meg, mye jeg burde gjort i dag ja, men jeg dro heller ut å lekte med en japansk kompis i stedet. Kjørte motorsykkel og sånn. spiste sushi, var innom gamesenter osv! Det var hyggelig! MEn nå er det seff 2-3 timer med studier da! ;P

   • Ane says:

    hehe. yay! lykke til da! ^^
    det ble ikke noe kåpe på meg, men,men.
    finner sikkert noe etterhvert.
    Nå skal jeg i alle fall kle meg ut! :D
    shohooo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s