Så var det visst vinter for Japanere, høst for meg.

Så var det jo sånn da, at i løpet av en dag så var det blitt høst! Men alle påstår at det er vinter, men jeg er uenig. Tusen takk samegener.

Så her om dagen da, hadde jeg et veddemål med en som heter Nick. Om jeg fikk over 63,5 % på prøven min i Visuall anthropology, så skulle måtte jeg sitte på fanget til Nick og gi han et kyss på kinnet. Og jeg skulle få en pina colada om jeg fikk under. Jeg trodde seff jeg fikk under 63,5 %, fordi det gikk så dårlig. Men i går fikk jeg tilbake prøven da, og det ble desverre over. Så… ååh!

Men jeg var altså på en hawaii bar og feire bursdagen til Nick, den dagen veddemålet inngikk.

Pina colada og den nye pengeboken min.
Blir ingen pina colada på meg nei…

Aloha!

På mandag var jeg i Osaka og spiste middag med Tetso og prøvde å lære han engelsk. Faktisk så hygget jeg meg ikke, fordi jeg var så utrolig sliten. Og plutselig er jeg ikke interessert i han i det hele tatt lengre. Super sjokkerende, sant? Neeei, jeg blir så fort fascinert, så er jeg ferdig igjen.

Ooops! Meg igjen!

Og bare sånn, en gang til;

Cecil McBEE

Det er ikke trygt å sove på skolen…

Denne dagen var alle i et sært humør, for det hadde jo blitt
vinter…

Miina kjære

“look! I have something selious on my keitai!”

“3 actuarry!”

Rina! Hun er så skjønn! Hun hadde bursdag på tirsdag,
ble 19 år gammel. Så søt!

Kelly og Japanere!

Ååå! Kakebarnet!

Jeg var altså invitert i bursdagen til Rina, men turte ikke ta meg råd til en kveld med karaoke, så det ble liksom ikke noe av det da. Og da jeg kom hjem ventet en pakke fra Norge på meg. Bestemor hadde sendt haugevis av sjokolade og masse andre deilige norske ting! Så jeg ble kjempe glad å delte ut sjokolade og brunost fra Norge til de 7 menneskene jeg bor med! Deriblandt, smash, stratos, sjokoladeringer, melkesjokolade, marsipan og eventyrsjokolade.

Men så… Da jeg våknet neste dag, så skulle jeg jo ta med meg sjokolade til Tomo fordi vi skulle være hos han og ha nabefest og da ville jeg har med sjokolade så alle kunne smake. Ja, da var 2 plater 150 g sjokolade borte (stratos og melkesjokolade), det var mindre enn 1/4 del igjen av smash-posen min (som var over halvfull kvelden før), kjeks pakken med sjokoladeringer var vekk, marispanen var vekk, og store deler av eventyrsjokoladen. Jeg stod i evigheter og bare stirret inn i skapet og trodde ikke mine egne øyne.

Jeg mener.. Vi er 8 mennesker som lever i denne leiligheten! Hvordan tørr noen gjøre noe så frekt! Og gudene vet hvem som vil spise over 600 gram med sjokolade over en natt!? Jeg ble så utrolig forbanna at jeg klarer ikke beskrive det engang. Og ikke minst lei meg… Jeg har jo selvfølgelig prata med alle som bor her, men ingen har gjort noe og alle er kjempe sjokkert. Det er jo selvfølgelig en person som har tatt det. Og jeg aner ikke hvem. Og nei, jeg vet jeg la alt der, så den har ikke bare blitt borte…

Alt jeg kan konkludere med er at denne personen har et alvorlig problem når det kommer til stjeling og spising. Og det er hvertfall ikke snakk om å eie samvittighet og oppførsel heller. Det verste av alt er at alle jentene jeg bor med er så søte og snille, og ikke vil jeg peke fingeren på noen av de. Og det andre jeg tenker på er stakkars bestemor, mamma og oldemor som har brukt så mange penger på å sende all den sjokoladen fra Norge til Japan. DET er ikke akkurat billig!

Og da jeg snakket med de jeg bor med, fikk jeg jo også vite at de mangler litt av hvert de også. Isabel måtte ta inn hele nøtteposen sin, for i løpet av 3 dager var den halvert. Og den posen er seriøst stor! Noen brukte opp hele flasken med olje som var Yu sin. Så ja, det er noen her som ikke har det helt som de skal i topplokket sitt. Og jeg syns synd på det mennesket, men jeg klarer ikke la være å forbanna meg over dette.

I det minste var det noen som syns norsk sjokolade var kjempe god, så vet vi nordmenn det. Og jeg slapp å putte i meg, hva da? De 3000 kaloriene på en kveld !  Men takk alikevel bestemor, det var supert av deg å sende all den sjokoladen. Antar du kommer kjørende på Harley’en din helt til Japan for å spørre på nordnorsk vis hvem i H***** som spiste opp sjokoladen.

Yay! Prøver å lage fine ting i keramikken!

Hippie Miina

Så glad for lillepotta si!

Jeg tror at, en dag så må jeg filme når læreren prater
for den engelsken hans er helt fantastisk!

Så var det til Tomo da, og dele ut siste resten av sjokoladen som
var igjen.

Seungje

Are you small asian boys trying to act like menn?

hello!^^

Jay prøver å stoppe meg fra å si alle de vakre, pene, flotte koreanske ordene
jeg har lært å si. ” Nooooo! Don’t say that!!”

Jeg tror jeg ellers kan si at det skjer lite! Denne uken er jeg litt på budsjett, så tror ikke det blir så mye lek og morro i helgen nei, men jeg kunne nok trengt å holde meg litt i ro denne uken/helgen merker jeg. Er litt sliten etter forrige uke med eksamener og hele den pakka. Uansett så skal det visst komme tyfon og sånn, så da er det en fin periode og sitte inne og sippe grønn te som en gammel japansk dame.

I dag skal jeg dra hjem til Rika (speaking parteren  min). Vi skal lage sushi!! Gleder meg!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s