Nå kan jeg egentlig bare dra hjem, jeg!

For jeg har nemlig lært meg hvordan man lager Bulgogi (koreansk matrett som er så super duper god!), og da tenkte jeg at; Så lenge jeg kan lage bulgogi så overlever jeg i Norge.

Så i morgen drar jeg hjem til Norge.

Not…

I går skulle vi jo egentlig være kjempe mange mennesker hos Tomo og lage mat og sånn. Men så kunne ikke halvparten av menneskene komme, da. Så egentlig var det jo bare pølsefest (Jeg er jo nesten ikke jente).

Koreaneren setter i gang med matlagingen.

Da Jay begynte å lage sausen, ble jeg super skeptisk. For han brukte nemlig soyasaus i bulgogien. Og alt jeg tenkte var; jammen _dette_ er jo feil!? Så jeg bare; Eeeh… Soya!?

Men egentlig burde jo jeg også skjønt at jeg bare skulle holdt kjeft, for jeg mener, det er jo ikke _jeg_ som er koreaneren, det er jo Jay. Så han vet jo seff hva han holder på med.

Men det faktum at han brukte Soyasaus, fikk meg til å ville slå meg selv ned med en norsk potetsekk. For dette her, kan jeg jo lage i Norge også! Og helt siden jeg kom hjem fra Japan i fjor, så har jeg jo klaga over at jeg vil ha både Yakiniku og Bulgogi. Så har jeg faktisk hatt sjangs til å lage bulgogien selv!? Lol!

Men istedet tok jeg et bilde av meg selv, her;

Jadda…

Verdens snilleste gutt.

Får masse masse hjelp med japansken min^^

 

Forretten min;


Alt jeg trenger i livet mitt er Tofu og Bulgogi. Til tider sushi!

I present to you;

<3

Det nærmeste du kommer eplecider!

Jeg har den siste eksamen min i dag da. Håper den ikke er så vanskelig, for nå er jeg passelig lei av prøver og alt. Selv om jeg har en ny prøve mandag om en uke. AMAGAD sier jeg bare…

Men i kveld, etter midtveis eksamen min, da skal jeg til Osaka og spise middag med Tetsuo, og lære han litt engelsk. Så vi prekast!

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Nå kan jeg egentlig bare dra hjem, jeg!

 1. Marie says:

  Ååå. det så godt ut! Kanskje du kan dele oppskriften? :D
  Lykke til med den siste eksamenen da!

  • wictorianart says:

   Sure :D
   alt han hadde av ingredienser var; sopp, løk, paprika og kjøtt. Og så blandet han sukker i soyaen (til det smakte ok? Lol:P Skal ikke være for salt), og så hadde han litt vann i og stekte/kokte det i stekepanna!
   Så spiser du det med ris til! Super godt!^^

 2. silverfoxfangs says:

  får meg virkelig til å luren på hvordan tofu og bulgogi smaker ^^

  Lykke til med prøven :)

 3. Rasmus Alexander Moe says:

  Heisann Witoria! (håper det er det du heter:)
  Jeg snublet over bloggen din i gjennom Deviantart og har et par små spørsmål jeg håpte du kunne svare på. Jeg har snoket litt i bloggen din og ser du har hatt tentamen, det første jeg lurer på er om du studerer i Japan og om undervisningen foregår på engelsk? Så ser jeg du har tegnet noen fantastiske tegninger og lurte på om du tegner med mus eller bruker en slik “draw pad”? Jeg har selv utrolig lyst å søke design studier i Japan, men har hørt at bo kostnader og skole utgifter er utrolig dyrt. Kanskje du har noen tips du vil dele og håper du finner litt tid til å svare:)

  P.S. Maten så kjempe god ut!

  Mvh
  Rasmus

  • wictorianart says:

   Hei hei!
   Ja, jeg studerer i Japan, men jeg studerer spraaket og ikke tegning og sånn. Undervisningen foregår ikke på engelsk :)

   Jeg har et tegnebrett som jeg bruker! :D Super genialt å ha det!
   Bo, og skolekostnader er dyrt ja! Jeg har prøvd å lete etter tegneskoler selv her, men finner det egentlig ikke. Men jeg prøver ennå å lete, så om jeg finner ut svaret sier jeg fra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s