DramaYan; New episodes <3

God kveld i luka! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra middag med Miina og Jeff som reddet lørdagen min.

Forresten så skal DramaYan bytte navn til DramaJay. (nye lesere; DramaYan var en serie av dramatiske hendelser som skjedde på bloggen min i fjor. Opphavet til DramaYan var en fyr som heter Yan, som alltid var drama. Men nå har jeg til og med en _koreansk_ dramaserie. wow)

Dere skjønner, tidligere i dag, så avtalte jeg, Jeff og Jay at i kveld skulle vi og gjengen spise Yakiniku og etterpå gå på karaoke. 10 minutter før jeg går ut døren får jeg en melding av Jeff som spørr om jeg hadde snakket med Jay, for Jay skulle vist ikke lengre være med på middag, han. Og Miina hadde allerede dratt hjemmefra og var nesten i Hirakata.

Tror dere jeg klikka? Altså, hva med å si fra liksom? Ja, jeg vet jeg er tilbake på barneskolen igjen og sånn, men det er ganske enkelt å glemme, siden det er lenge siden jeg sist gikk på barneskolen. Så der stod stakkars Miina og ventet da, i sentrum, på bare meg og Jeff. Seungje skulle jo også komme, han hadde til og med reservert bord der vi skulle spise. Men så sendte Jay meg en melding og sa at Seungje allerde hadde spist.

Ble jeg gladere da? Ikke over hodet. Så siden jeg var så sint, så ringte Jay meg _fra_ telefonen til Seungje da. Og jeg stod egentlig bare i 5 minutter og kjefta på han for at han ikke hadde gitt meg beskjed om at han ikke skulle være med likevel. Han mente jo selvfølgelig at Jeff skulle si fra til meg. Er litt “Jeg-har-nettopp-flyttet-ut-hjemme-fra-så-jeg-er-vant-til-at-mamma-tar-ansvar-og-jeg-slipper-å-ta-ansvar-for-ting”-faktor. I dette tilfelle var jo Jeff mamma da.

Hvis dere lurer på hva en drage er, så er det bare å hilse på meg når jeg er sint.

Så etter å ha frest fra meg faenskap, fant vi oss endelig et sted å fylle vommen.

Jeff som sitter å tekster med Jay.

Miina og Jeff sendte stakkars Jay meldinger om; “Du er så død!” “Hun er så sint” osv. Og han spurte hvor vi var, for han ville snakke med meg. Men jeg orket ikke og ville bare spise lørdagsmiddagen min i fred uten mer koreansk/norsk-drama.

Så jeg og Miina endte opp med å fortelle Jeff  Norsken, Svensken og dansken-vitser, og etterpå de super lykkelige, fine, norske eventyrhistoriene. Om askeladden som kappåt med trollet og skjærer opp magen sin, kjerringa mot strømmen og smørbukk. Jeff syntes de norske historiene, var _veldig_ barnevennlige.
Jeg innså at jeg aldri tenkte over hvor groteske disse historiene var da jeg var liten. Jeg vet ikke om jeg skjønte hva som egentlig skjedde. Men på en annen side, syns jeg å huske at det var jo ok at troll døde da. Selv om jeg syns ektemannen til Kjerringa mot strømmen var litt merkelig som drukner sin egen kone og sånn.

En glad drage

Så ble det en lykkelig kveld likevel. Selv om den koreanske dramaserien pågår på telefonen min. Der noen sier at de skal stå uten for seminarhuset mitt hele natten, til jeg kommer ut. Det blir en lang natt isåfall. Jeg er glad jeg bor i dette nonneklosteret, med porter, gjerder, vollgraver og hele den greia.

Nå er tilbake til tegningen min en times tid før jeg skal legge meg og sove.

 

 

 

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to DramaYan; New episodes <3

  1. Miina says:

    Vel vi var en fin trio da! Er jo greit å ha en asiaterfri middag en gang i blant også ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s